Startsida / Inlägg

Bingo Rimér och Julia Franzéns barnförtydligande

av tramsfrans

Foto: Duygu Getiren, TT

Ingen kan väl ha missat att Bingo Rimér och Julia Franzén är ett par! Turturduvornas relation blev offentlig tidigare i år i samband med Alla hjärtans dag, efter att Julia kämpat för att hitta kärleken under turbulenta former i Bachelorette på TV4.

Häromveckan kom Julia med ett barnbesked, då hon berättade att hennes medium förutspått att hon skulle bli gravid i höst. I en intervju med Hänt sa Julia såhär.

”– Vi vill plantera in tvillingar, en pojke och en flicka. Det får man betala för men gud vad skönt det vore att ha två på en gång. Jag har tagit hand om tvillingar i USA. Det är skitjobbigt, men Bingo och jag har ju redan varsin assistent.”

Jag har många gånger konstaterat att Julia Franzéns assistent har det tufft, och det kommer inte bli lättare när arbetsuppgifterna utvidgas till att ta hand om tvillingar utöver de övriga arbetsuppgifterna!

I ett inlägg på Instagram förtydligar Bingo att det troligtvis inte kommer bli någon tvillingplantering redan nu till hösten. Många har redan gratulerat honom till rollen som kommande tvillingfar, vilket fått Bingo att sätta ned foten.

”En fullt realistisk plan är dock kanske inom två år. Men när tidningarna sedan sätter en säljande rubrik så får man onekligen känslan av att det kommer tvillingar kanske redan nästa vecka. Så är inte fallet. Julia är inte gravid än och alla som har sett Julias slanka kropp på bild i Marbella vet att det inte får plats två tvillingarna där just nu Haha..”

Nu står ord mot ord mellan Bingo Rimér och Julia Franzéns medium! Med tanke på att Julia och Bingo tänkt ”plantera” sina tvillingar blir det kanske lättare än vanligt att förutspå en kommande graviditet, men det återstår att se vem som får rätt! En sak är säker, och det är att det kommer bli svårt att missa på sociala medier!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB