Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos vansinnesfärd från Göteborg

av tramsfrans

Influencers gillar att dela med sig av det mesta på sociala medier, och ibland går det lite för fort! Detta fick Bianca Ingrosso erfara i dubbel bemärkelse tidigare idag, efter att ha lagt ut en story på Instagram där man kunde se att bilen hon åkte med åkte i över 150 kilometer i timmen. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Bakom ratten sitter poddprofilen Rosanna Charles, 33, och Bianca Ingrosso som sitter i passagerarsätet bredvid påpekar att poddaren  ’kör som en idiot’.

I klippet ser man hur Rosanna Charles kör i över 150 kilometer i timmen i omkörningsfilen. Man skymtar även en 100-skylt vid vägrenen när bilen svischar förbi.”

Det är alltid en dålig idé att köra för fort, och det är en ännu sämre idé att lägga upp det på Instagram! Rosanna är knappast ensam om att fartsynda på motorvägar, men att Bianca la upp ett videoklipp på det var en mindre lyckad publicering!

Foto: Instagram

Nu är storyn föga förvånande borttagen från Instagram. Min gissning är att Bianca inte tänkte på att man kunde se hastigheten på 153 kilometer på instrumentbrädan, och att det gick lite fort i dubbel bemärkelse.

Det är förståeligt att Bianca och hennes sällskap ville komma bort från Göteborg så fort som möjligt efter Way Out West, men att glatt filma och konstatera att ens vän ”kör som en idiot” på motorvägen blev inte så lyckat.

Ingen kan nog med handen på hjärtat säga att man alltid följt samtliga trafikregler till punkt och pricka, men som influencer är det bäst att tänka efter noggrant innan man publicerar något från bilen. Om man ska bryta mot lagar och regler så är det dumt att lägga ut det på Instagram! Nu var Bianca visserligen bara passagerare, men att lägga ut klippet på sociala medier var ett mindre genomtänkt beslut!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB