Startsida / Inlägg

Julia Franzén söker personal (igen)

av tramsfrans

Foto: TV4/Cmore

Nu är det dags igen! Julia Franzén letar efter en person att anställa! Senaste gången Julia sökte assistent blev annonsen väldigt uppmärksammad, eftersom listan på arbetsuppgifter minst sagt var omfattande. På listan ingick bland annat att sätta på morgonmusik till Julia, se till att hon tar sina vitaminer, städa och tvätta, sköta alla hennes sociala medier, sköta ”allt” med företaget samt göra hennes privata ärenden.

Julia hittade till sist en person att anställa, men nu är det dags för rekrytering en gång till. Den här gången har Julia inte bifogat någon omfattande lista på arbetsuppgifter, utan testar istället en annan taktik. I ett inlägg på Instagram skriver Julia följande.

”Jag söker en till person till mitt team i ”Julia Franzén AB”!🤩 Sök om detta är du:

– Bor i Marbella eller kan flytta hit
– Har utbildning och erfarenhet för att utveckla mitt bolag
– Är extremt skärpt, strukturerad, organiserad och ordningssam
– En person som bockar av de tråkigaste sakerna på att göra-listan först och älskar excel-filer mm (motsatsen till min ADHD-personlighet😅)”

Kravlistan den här gången är betydligt mindre blygsam. Förutom att man måste kunna tänka sig att flytta till Spanien, vara ”extremt” skärpt och ”älska” Microsoft Excel låter det som vilket vanligt kontorsjobb som helst! Man verkar inte heller behöva väcka Julia på morgonen eller se till att hon tar sina vitaminer, vilket innebär att man kan fokusera helhjärtat på de administrativa uppgifterna istället!

Det är vanligt att influencers efterlyser arbetskraft på sociala medier, och mitt intryck är att det verkar fungera sådär. Många gånger slutar det med att personen man anställt själv blir influencer, och att man då behöver ordna en assistent till assistenten.

Jag önskar Julia ett stort lycka till med rekryteringsprocessen, och håller tummarna för att allt går bra. Den här gången är kravspecifikationen inte omöjlig att uppfylla, vilket troligtvis kommer underlätta jakten.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB