Startsida / Inlägg

Viktor Frisks kärleksköp med pojkvännen

av tramsfrans

Jag har tidigare rapporterat om Viktor Frisks stora kärlekslycka! Sommaren 2021 berättade Viktor att han träffat en person som han ”kanske” ville spendera resten av sitt liv med, och i oktober så avslöjade Viktor att personen i fråga var Andreas Gran, 43. Viktor har tidigare berättat om att paret höll sin relation hemlig i hela tre månader, men sedan ungefär ett halvår tillbaka så är paret öppna med sin kärlek.

Nu meddelar Viktor att han och Andreas har tagit nästa steg i relationen, och att de köpt lägenhet tillsammans!

Med tanke på att Viktor Frisk har bott i sin nuvarande lägenhet ända sedan 2020 så är det helt klart dags för en flytt på nytt. Influencers är kända för att inte bo särskilt länge på en och samma plats, så det är inte konstigt att det är dags för en flytt när det gått nästan två år. Att flytta kan vara jobbigt, men något som är positivt är att flytten går till samma hus där han bor just nu, men några våningar högre upp!

Som av en slump var det dessutom Samir Badrans mäklarkontor som hade hand om försäljningen. Om jag förstår Viktors caption rätt så var det dock inte Samir som var den ansvarige mäklaren, men enligt Viktor så var det iallafall ”sjukt” ändå. Vem hade kunnat tro att ett mäklarkontor i Stockholms innerstad skulle förmedla ett objekt i Norra Tornen!

Nu börjar alltså ett nytt gemensamt kapitel för Viktor och Andreas! Det återstår att se hur det kommer gå med höjdskräcken, men att flytta till tjugosjunde våningen är en bra exponeringsstrategi. Min gissning är iallafall att det kommer bli en hel del balkongbilder med utsikt framöver!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB