Startsida / Inlägg

Viktor Frisks offentliga kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Aftonbladet/Viktor Frisks Instagram

För en tid sedan rapporterade jag om Viktor Frisks mystiska kärleksbesked, och hintarna om att det fanns en ny man i hans liv! I augusti berättade Viktor att han träffat någon som han kanske ville tillbringa resten av sitt liv med, och så sent som för en månad sedan bekräftade Viktor kärleken, samtidigt som han sa att han inte ville blanda in honom i sitt liv offentligt just då.

Nu har ännu en månad passerat, och Viktor kommer med ett nytt besked angående det där med offentligheten. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”På fredagskvällen publicerade han en bild med kärleken Andreas Gran, 43.

”’Finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig’, skriver han i ett inlägg.”

Äntligen är kärlekslyckan bekräftad! Det är förståeligt att Viktor ville vänta ett tag med att visa upp sin nya kärlek officiellt, eftersom allting var så nytt. Nu har det dock snart passerat tre månader, vilket är en evighet i kändis-Sverige.

Viktor är 26 år gammal, vilket innebär att det är en åldersskillnad på 16 år mellan honom och den nya kärleken. För några somrar sedan var det många som kopplade ihop Viktor och Martina Haag och trodde att de var ett par, men det blev alltså en annan person i medelåldern som till sist snodde Viktors hjärta!

Utöver att ha ett blomstrande kärleksliv så är Viktor även aktuell med en träningsutmaning på sin Instagram-story, som går ut på att gå upp tidigt på morgnarna samt motionera och äta nyttigt. Detta ska pågå i en hel månad, men det är oklart vad som händer sen. Jag önskar iallafall Viktor Frisk lycka till med både kärlekslivet och träningsutmaningen, och hoppas att allt går toppen!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB