Startsida / Inlägg

Viktor Frisks kryptiska kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Nu har det hänt igen! En svensk kändis har kommit med ett kryptiskt kärleksbesked på sociala medier! Den här gången är det Viktor Frisk som meddelar att det sedan en tid tillbaka finns en speciell person i hans liv som skulle kunna vara hans livs kärlek! På Instagram skriver Viktor följande.

”Det finns ytterligare en speciell person som lyft mig denna sommar, kanske någon jag vill dela hela mitt liv med… Och störst av allt är väl ändå kärleken!”

Det är oklart vem denna person är, men det är iallafall någon som Viktor Frisk ”kanske” skulle vilja dela hela sitt liv med! Att vara kryptisk angående sitt kärleksliv är en folksport bland svenska kändisar, och Viktor Frisk tar det till nästa nivå genom att säga att det eventuellt kan vara hans livs kärlek innan han ens presenterat personen för följarna på Instagram.

Själv så minns jag med glädje tillbaka till sommaren 2019, då det gick kärleksrykten mellan Viktor Frisk och den goda vännen Martina Haag! Efter att Viktor och Martina publicerat ett flertal bilder där de höll om varandra så dröjde det inte lång tid innan kärleksrykten uppstod. Alla vet ju att om en man och kvinna håller om varandra så innebär det med största sannolikhet att de är ett par!

Efter en tids spekulationdementerade dock Viktor kärleksryktena, och meddelade att de bara var goda vänner. Senare under sommaren meddelade Viktor och Martina att de skulle skriva ett filmmanus tillsammans och att de åkt till Smögen på skrivarresa, men sedan dess har jag inte hört något mer om det projektet.

Den här sommaren har inte Viktor lagt ut några bilder där han håller om någon, vilket innebär att det inte uppstått några kärleksrykten. Nu återstår det att se om Viktor kommer avslöja vem som är den speciella personen som han ”kanske” vill dela resten av sitt liv med. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB