Startsida / Inlägg

Tre snackisar om årets Let’s Dance-premiär

av tramsfrans

Nu är det äntligen dags igen! Det är dags för en ny säsong av Let’s Dance! Svenska kändisar har återigen fått en sysselsättning och något meningsfullt att viga sin tid till, och här kommer tre snackisar om vad årets deltagare hittills har råkat ut för!

Foto: TV4

1: Aron Anderson är singel. Tidigare idag avslöjade Aron för Hänt att han sedan en tid tillbaka är singel. Många relationer har tagit slut under Let’s Dance, men Aron går in i tävlingen som singel redan från början!

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

2: Mia Parnevik har fått frågan fyra gånger. Jag har tidigare rapporterat om att svenska kändisar brukar skryta om vem som har fått frågan att vara med i Let’s Dance flest gånger. Häromveckan berättade Eric Saade att han fått frågan 11 gånger, vilket måste vara någon typ av rekord. Mia Parnevik berättade tidigare i veckan att hon fått frågan fyra gånger, men att hon tackat nej varje gång på grund av höftproblem. I år ska både Eric och Mia vara med, vilket är ett starkt bevis för att tjat från TV4 alltid lönar sig!

Foto: Emma Wallskog

3: Marie Mandelmann ser Let’s Dance som semester! Ett av de allra vanligaste svenska kändis-klagomålen brukar handla om att det är väldigt jobbigt att vara med i Let’s Dance. All fritid blir uppäten, och man kan glömma att umgås med sin familj. Enligt Marie Mandelmann så är dock en Let’s Dance-medverkan snarare en semester, eftersom hon slipper vara hemma på gården och tänka på alla krävande sysslor där. I en intervju med Aftonbladet säger Marie såhär.

”– Andra åker ju på yogaläger när dom har semester kanske, jag åker på ’Let’s dance’, säger Marie Mandelmann.”

Skämt åsido så vet jag inte hur stor skillnad det blir att byta ut ett TV4-program mot ett annat TV4-program, men jag antar att allt är relativt! En sak är iallafall säker, och det är att årets säsong av Let’s Dance bara har börjat!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB