Startsida / Inlägg

Svenska influencers skickas till vildmarken

av tramsfrans

Nu är det dags igen! Ett antal svenska kändisar och influencers ska utsättas för prövningar i vildmarken! Den här gången är det lite oklart exakt vad som ska hända, men Margaux Dietz, Karl Fredrik från Österlen, Andra Farhad, Emil Henrohn och Carl Hedin har begett sig ut i skogen för någon typ av tävling som kommer filmas.

Gänget lämnade Stockholm under eftermiddagen igår, och från och med idag ska de vara isolerade i skogen utan några som helst bekvämligheter!

Att överleva i skogen kan vara lättare sagt än gjort, men det återstår att se hur tuffa prövningar det faktiskt kommer bli. Inte ens deltagarna själva verkar ha koll på vad de gett sig in på, och enligt Andra Farhad har de inte fått någon mer information än att de ska vara i skogen flera dagar och vandra ”ganska långt i fruktansvärd terräng”.

Alltihop ska iallafall filmas, så ingen av dem är ute förgäves i naturen! Vad är poängen med att vara i skogen om ingen kan se det?

Skämt åsido så är hösten en klassisk tid för skogsliv, men att vara där i tre dygn och sova utomhus låter aningen kallt. Sommaren är helt klart över, och nätterna kan bli kalla.

För en tid sedan rapporterade jag om att tio svenska influencers skulle bestiga Kebnekaise tillsammans. En bestigning av Kebnekaise klarar man av på en dag, medan några dygn i skogen utan mat är en helt annan typ av utmaning. Spontant låter det kanske tuffare att bestiga Kebnekaise, men tre dygn i skogen är troligtvis mer påfrestande.

Det är iallafall tur att våra influencers inte är ensamma, och att de har varandra som sällskap under denna tuffa prövning. Om jag förstått det hela rätt verkar de också vara konkurrenter i olika tävlingar, så det återstår att se hur stämningen kommer utvecklas. På måndag vet vi om alla har klarat sig!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB