Startsida / Inlägg

Christoffer Levis bror stoppades från Bachelor

av tramsfrans

Foto: Robert Jadenfeldt, TV4

Ingen kan väl ha missat att årets säsong av Bachelor är igång! En av årets tre (!) bachelors är Christoffer Levi, och det återstår att se hur det kommer gå med hans kärleksresa.

Ett klassiskt inslag i alla Bachelor-säsonger är att familjemedlemmar kommer ner för att ”överraska”, och detta kommer i vanlig ordning att ske senare under säsongen!

I Christoffers fall blir det familjen som kommer ner på besök, men i en intervju med Expressen berättar Christoffers bror (fotbollssspelaren Jonathan Levi) att han stoppades från att resa ner till Kreta av produktionen.

”– Vi hade vår sista allsvenska match för våren 29 maj. Familjens dag hos Christoffer var 28 maj och jag ville komma 30 maj. Jag sa till produktionen: ’Ge mig en frukost med honom bara’ för Christoffer ville ha mig där. Vi har en så bra relation, det har vi alla inom familjen. Men ah, nu fick familjen representera i stället. Jag längtar till avsnittet när min pappa ger Christoffer relationstips i tv.”

Det är inte alla som skulle kunna tänka sig att åka ner till Kreta för att äta frukost och åka hem igen, men för Jonathan var det varit självklart! Skämt åsido är det förståeligt att det inte fanns någon tid för syskonfrukost, med tanke på att Christoffer har fullt upp med att dejta väldigt många kvinnor samtidigt. Försök själv att hitta en lucka när du dejtar väldigt många personer på en och samma gång!

Bachelor är ett bisarrt program redan från början, och familjebesöken brukar ofta lägga till ett nytt lager av galenskap. Familjemedlemmarna ska träffa sina potentiella svärdöttrar och gärna ”grilla” dem lite grann i en intervjusituation, vilket är en märklig sits för samtliga inblandade. Om jag varit Christoffers bror hade jag inte grämt mig allt för mycket över att ha missat den chansen!

Taggar Bachelor
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB