Startsida / Inlägg

Steffo Törnquist attackerad av and

av tramsfrans

Släpp allt du har, en svensk kändis är inblandad i en jaktolycka! Kändisen det handlar om är Steffo Törnquist, och den dramatiska händelsen inträffade tidigare i veckan i samband med en andjakt. Efter en ansträngande arbetsvecka med maratonsändningar om valet gav sig Steffo ut i skogen för att skjuta djur, men den lugna jaktdagen tog tyvärr en oväntad vändning.

På Instagram berättar Steffo själv om det dramatiska men aningen dråpliga händelseförloppet, som lett till synliga skador på näsan.

Steffo har alltså blivit attackerad av en and, som utan förvarning föll ner från himlen! Det där med utan förvarning kan i och för sig diskuteras, med tanke på att Steffo faktiskt var den som började.

För mig som inte är någon jägare är det svårt att relatera till hur det skulle kännas att träffas av en nyskjuten and i ansiktet. Min gissning är att det gör rätt ont med tanke på att den hinner få upp fart från hög höjd. Den väger visserligen inte så mycket, men gravitationen gör säkert sitt. Steffos blodiga sår på näsan vittnar om en rejäl smäll, och att det måste ha varit en tuff konfrontation.

Det är alltid obehagligt med saker som ramlar ner från himlen, oavsett om man själv har skjutit dem eller inte. Det är dock svårt att komma ifrån att den som det är mest synd om i den här historien är anden, som tyvärr inte längre finns med oss.

I Steffos kommentarsfält har många konstaterat att karma ibland kan slå till direkt, men den mest träffsäkra kommentaren jag kunde hitta var ”öga för öga, and för and”. Jag hade inte kunnat säga det bättre själv!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB