Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens flyttmotgång

av tramsfrans

Foto: Jimmy Wixtröm

Släpp allt du har, en svensk kändis har drabbats av ett husproblem! Ingen kan väl ha missat att Pernilla Wahlgren håller på att bygga ett nytt hus, och att hon i skrivande stund är hemlös och tillfälligt bor i Bianca Ingrossos paradvåning på Östermalm.

Nu har husbygget stött på ett oväntat problem, eftersom det i skrivande stund inte går att ta sig upp till huset. Till Aftonbladet Nöje säger Pernilla såhär.

”– Jag har problem med tillgängligheten till huset. Det är inte löst än hur jag ska komma upp till mitt hus eftersom jag har valt att bygga det på ett berg.”

Huset ligger på Lidingö, vilket är en populär ö med ett begränsat antal tomter. För Pernilla innebar det här att hon fick bygga sitt hus på en klipphäll som är omöjlig att ta sig upp till, men det är priset man får betala om man vill bo på en populär ö!

I intervjun med Aftonbladet säger Pernilla att det kommer bli sextio trappsteg (!) upp till huset, och att den dagliga bergsbestigningen kommer ge henne ”en tajt rumpa”. Flytten har också inneburit en prövning i relationen med pojkvännen Christian Bauer, men enligt Pernilla har paret kommit ut stärkta från husbygget.

”– Jag är glad att han stannade kvar och det gjorde också att jag insåg att ’fan, jag har hittat värsta drömkillen’. Jag fick också en otrolig respekt och kärlek till honom för att han har hjälpt mig så mycket som han har gjort under den här flytten, säger hon.”

Alla vet att flytta är något av det värsta man kan göra, men Pernilla har dragit vinstlotten och hittat en kille som vill hjälpa till med flytten till en lyxvilla på Lidingö! Nu kan vi bara hoppas att huset blir klart snart, men kanske främst att det kommer gå att ta sig upp till dörren!

En sak är iallafall säker, och det är att Pernilla kommer bli expert på bergsbestigning på sin nya tomt. TV4 borde överväga att ringa Pernilla om de vill göra en ny säsong av ”Expeditionen”, där kändisar bestiger berg i Himalaya.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB