Startsida / Inlägg

Paow är tillbaka på Instagram

av tramsfrans

I somras rapporterade jag om Paows uppbrott från sin danske pojkvän Alexander Zobel! Paret hade länge den mest intressanta klädstilen i Skandinavien, och var en färgstark duo som reste jorden runt och levde La dolce vita.

Den dansksvenska kärleksunionen blev upplöst i början av juni, och anledningen var att Paows hat mot nationen Danmark till sist blev starkare än kärleken till Alexander.

Sedan Paow blev singel har hon fortsatt resa jorden runt, men på egen hand. Hennes upptåg har dock varit svåra att följa, eftersom Paow inte uppdaterat sin Instagram. Under en viss tid var det oklart vad frånvaron berodde på, innan Paow berättade att hon blivit utelåst från sitt konto.

Detta har medfört att Paow enbart kunnat kommunicera genom sina övriga kanaler som Snapchat och Onlyfans. Tidigare i veckan gjorde dock Paow comeback på Instagram, efter en radioskugga som pågått sedan april!

Till fansens stora glädje har Paow återtagit kontrollen över sitt konto, och enligt uppdateringar på story befinner hon sig i skrivande stund i Bangkok!

I ett inlägg som numera är borttaget poserade Paow även med sin goda vän Tobias Andersson. Tobias är kanske mer känd som ”SD-Tobbe” och sitt uppdrag som Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson, men utöver det så är han även god vän till Paow.

Foto: Skärmdump från Paows Instagram

Bilden verkar ha blivit tagen i somras, och både Paow och Tobias hade på sig Sverigedemokraterna-merch vid fototillfället. Kanske var det första gången på länge som Paow inte hade på sig något från Prada! Bilden försvann dock mystiskt efter några timmar, och går inte längre att se på Paows Instagram.

Paow har alltid varit en provokatör, och det ska bli spännande att se vad hon hittar på nu när hon är tillbaka på Instagram! Utöver att posera med SD-Tobbe har hon även lagt upp storys där hon berättat att hon ska samarbeta med en dansk tjej på OnlyFans för att provocera Danmarks befolkning ännu mer. Fortsättning följer på Paows singelhöst!

Taggar Paow
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB