Startsida / Inlägg

Första deltagaren i nya Paradise

av tramsfrans

Foto: Patricia Stone

Nu är det inte långt kvar tills det är premiärdags för den nya säsongen av Paradise minus hotell! Jag har tidigare rapporterat om Viaplays kamp för att ge programmet en ny positiv klang efter allt tråkigt som hänt, och förändringarna som genomförts inför den nya säsongen.

Killar och tjejer behöver inte längre bilda par med varandra, åldersgränsen har höjts till hela 20 år, enkelsängar i alla rum, och nytt fokus på de berömda temaveckorna som tidigare fokuserat på att avslöja brister i deltagarnas allmänbildning och karaktär är några av åtgärderna som Viaplay har vidtagit för att göra programmet mer attraktivt. Kort sagt kommer det nya programmet vara ett inkluderande paradis för alla inblandade!

En dokusåpa är dock ingenting utan sina deltagare, och idag offentliggjorde Viaplay den första deltagaren! Ytterligare deltagare kommer avslöjas successivt, för att bygga upp spänning inför den nya säsongen!

I klippet säger Agnes att hennes plan är att spela på att hon är kort, blond och blåögd! Att vara blåögd är inte nödvändigtvis något positivt i dokusåpasammanhang, men det återstår att se hur det går. I klippet säger Agnes också att hon har en pojkvän hemma i Sverige, vilket också är ett bevis på nya, inkluderande Paradise. Singelkravet är borttaget, och det är bara positivt om man har en partner! Det blir kanske inte så roligt att kolla på, men det är en annan historia!

En dokusåpa är ingenting utan sina deltagare, och det ska bli intressant att se hur stort mångfaldsfokus det egentligen kommer bli i nya Paradise. Eftersom programmet vill göra en rebranding är min gissning att någon tidigare deltagare INTE kommer göra comeback, vilket alltid brukar vara fallet annars. Många (inga namn nämnda) hade mer eller mindre Paradise Hotel som livsstil och återkom till programmet år efter år, med varierande framgång.

Den nya säsongen av Paradise har premiär den 24 oktober, och jag längtar. Som om inte det var tillräckligt har Viaplay redan nu öppnat castingen inför säsongen 2023, om någon känner sig manad att söka!

Taggar Paradise
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB