Startsida / Inlägg

Casper Janebrinks babylycka

av tramsfrans

Foto: Privat

Släpp allt du har, det råder babylycka i kändis-Sverige! Ingen person som är insatt i svenska kändisar har kunnat missa att Casper Janebrink har haft ett turbulent år i sitt privatliv.

I februari berättade Casper att han och frun Helena skulle skiljas, och tre månader senare kom beskedet att Caspers nya kärlek Therese var gravid i femte månaden. Jag är inget matematiskt geni, men det var onekligen snabbt jobbat!

Idag kom beskedet att barnet äntligen har fötts, i en intervju med P4 Extra. I programmet säger Casper att han känt en viss press att gå ut med nyheten, eftersom det är så många att ta hänsyn till i den lite speciella situationen! Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Det är lite jobbigt för man vill ju ha den här egna tiden med familjen och njuta av det och de äldre barnen ska ju också känna att det känns okej allting. Och man har en ex-fru man har lämnat, det är mycket känslor i det såklart.”

Barnet föddes i torsdags, men det var alltså först idag som Casper gick ut med den glada nyheten. Att välkomna ett nytt barn till familjen innebär alltid en omställning, och för Casper har det varit extra körigt i och med alla barn och en exfru som måste få en chans att landa i allt innan det blir offentligt. Att berätta att man fått tillökning är såklart ett glädjande besked, men för Casper har det varit lite mer komplicerat!

”’– Jag kände bara herregud, kan vi få landa lite, säger han i ’P4 Extra’”.

Det finns visserligen inget som tvingar svenska kändisar att snabbt gå ut offentligt med att de har fått tillökning, men nu har Casper iallafall meddelat nyheten i Sveriges största radiokanal. Det är sannerligen inte lätt att skilja sig och skaffa barn inom loppet av några månader, men nu är iallafall nyheten ute. Förhoppningsvis innebär detta att det kan bli lite lugn och ro i det janebrinkska hemmet framöver!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB