Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos renoveringsbesked

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Jag har tidigare rapporterat om Bianca Ingrossos renovering! Ingen kan väl ha missat  att Bianca köpt ny lägenhet för en tid sedan. Lägenheten var ”helt otrolig i sig” och hade den perfekta planlösningen, men nu ska köket flyttas och resten av lägenheten ska genomgå en omfattande renovering.

I maj berättade Bianca att renoveringen troligtvis kommer ta ett år att slutföra, men sedan dess har en hel del saker hänt. Tidigare i somras flyttade Pernilla Wahlgren in i lägenheten, eftersom hon är mellan boenden och väntar på att sitt nya hus på Lidingö ska bli klart. Pernilla har dessutom fått sällskap av Oliver Ingrosso, som också håller på att renovera.

I en ny story på Instagram kommer Bianca med ytterligare ett renoveringsbesked.

”Åh förresten! Hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen kommer bli uppskjuten hehe så jag kommer inte flytta in på länge… men jag är fortfarande fucking taggad” 

Tidigare var tanken att Bianca skulle flytta in i lägenheten tillsammans med Phillipe Cohen, men förra veckan kom beskedet att Bianca numera är singel. Med tanke på parets tidigare historia av uppbrott och återföreningar hade nog ingen blivit förvånad om de hinner bli ihop en gång till, lagom till att lägenheten står klar om ungefär ett år. I nuläget är dock planen att Bianca ska bo själv i den 300 kvadratmeter stora våningen!

Det återstår att se när alla renoveringar för familjen Wahlgren är klara, och när alla ska komma till ro i sina respektive hem. Vissa kanske tänker att livet i Biancas våning är ett liv i sus och dus, men förra veckan skröt Pernilla om att de äntligen har fått ett matbord med tillhörande stolar. Det är de små sakerna som räknas!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB