Startsida / Inlägg

Villa Kärleksudden

av tramsfrans

Foto: TV4

Vissa av er kanske har sett att TV4 uppmanat singelföräldrar mellan 40-60 att söka till ett nytt dejtingprogram nu till hösten. Det är fortfarande oklart exakt vad programmet går ut på, men det är uppenbarligen viktigt att man har barn som är över 18 år gamla! På ansökningssidan till programmet kan man läsa följande:

”Sök till TV4:s nya härliga dejtingprogram VILLA KÄRLEKSUDDEN! Här träffar du likasinnade i en exklusiv skärgårdsmiljö där dejting och glädje står i fokus. Ta chansen att med hjälp av din dotter/son hitta kärleken igen i ett helt nytt dejtingprogram.”

”Villa Kärleksudden” låter visserligen mer som ett arbetsnamn snarare än ett riktigt tv-program, men förutom det tycker jag det låter som en spännande idé! Andra dejtingprogram som Bonde söker fru och Bachelor har inslag där de potentiella kärleksintressena grillas av familjen i slutet av processen, men här verkar det hända redan från början.

Många unga personer vill säkert att deras singelföräldrar ska hitta kärleken, men frågan är hur involverad man egentligen vill vara i sina föräldrars kärleksjakt? Vill man smygkolla när de går på dejt och vara med på teambuildingaktiviteter tillsammans med potentiella partners? I ”Villa Kärleksudden” får man uppenbarligen en paketdeal med dejt och vuxna barn på samma gång, vilket kanske inte passar alla. Kommer föräldrarna kunna släppa loss och ge sig hän, eller kommer barnen fungera som en bromskloss?

Förra veckan avslöjades vem som ska vara programledare för programmet, och det är ingen mindre än TV4:s absolut största kärleksorakel. Jag pratar naturligtvis om Linda Lindorff!

I ett klipp på Instagram berättar Linda Lindorff de goda nyheterna, och att det finns stor chans till kärlek för de som väljer att söka till programmet.

Om det är någonting som Linda Lindorff kan så är det dejting-tv, och med henne bakom rodret som programledare behöver inga deltagare oroa sig. Det ska bli spännande att se om det blir någon kärleksfest, och vad programmet egentligen går ut på!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB