Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos flyttmotgång

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Jag har tidigare rapporterat om Bianca Ingrossos lägenhetsköp! Förra hösten meddelade Bianca att hon köpt en ny lägenhet på Östermalm, med tillträde nu till sommaren.

Den ursprungliga planen var att Bianca skulle renovera ”lite, inte mycket, för den är redan helt otrolig i sig”. Bianca nämnde bland annat att hon tänkte flytta köket och göra om badrummen, men att det annars mest behövdes lite småfix.

Därefter har renoveringsplanerna blivit mer omfattande, och för en månad sedan berättade Bianca att det skulle bli en rejält stor renovering eftersom hon är så peppad!

Nu kommer Bianca med ytterligare ett renoveringsbesked. I en frågestund på Instagram häromdagen fick Bianca frågan om vad som är de tre bästa sakerna i hennes liv just nu, och på den frågan svarade hon såhär.

”Att jag får nycklarna om 2v till min lägenhet och få börja renovera. Verkar dock som det kommer ta lite mer än 1 år innan den blir klar och det suger röv haha.”

Det är såklart tråkigt att behöva vänta länge på sitt nya boende, men Bianca behöver iallafall inte oroa sig över att hon ska hinna växa ur sitt boende. Med tanke på att lägenheten är 300 kvadratmeter så kommer hon kunna bo där under lång tid framöver, och i ett längre perspektiv är ett års renovering inte särskilt lång tid alls!

Det är oklart varför renoveringen kommer ta ett helt år att slutföra, men min gissning är att även Bianca drabbas av att det råder materialbrist och logistikproblem på många håll just nu. Ett annat vanligt problem är att det kan ta väldigt lång tid att bestämma sig för vilka olika kulörer och nyanser som man vill ha i sitt nya hem. En sådan process kan av förklarliga skäl ta väldigt lång tid när man har 300 kvadratmeter att fylla!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB