Startsida / Inlägg

Benjamin Ingrosso rasar över okokt pasta

av tramsfrans

Släpp allt du har, Sverige har skakats av en pastaskandal! I söndags la influencern Alexandra Bring upp en inspirerande story i samarbete med ett heminredningsföretag på Instagram.

Syftet var att inspirera till en härlig dukning, men det blev istället en detalj på bilden som hamnade i fokus. Den färska pastan på uppläggningsfatet såg nämligen misstänkt okokt ut, och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.

Jag själv delade först bilden på min Instagram, med den misstänkt okokta pastan i fokus. I filmklippet syntes även tomma salt- och pepparkar, men det är trots allt visionen som räknas om ni frågar mig! Många har kommenterat och anser att Alexandra är lat som inte orkade koka pastan, men det är ju trots allt dukningen som ska vara i fokus i samarbetet! En sak är iallafall säker, och det är att samarbetet fått betydligt mer uppmärksamhet än vad det hade fått annars!

Det är inte direkt ovanligt att mat används som rekvisita, och min gissning är att långt ifrån allt som läggs upp på sociala medier faktiskt blir uppätet. Det går såklart att hetsa över matsvinn och att det är problematiskt att inte äta upp all mat man köper, men det drabbar trots allt ingen fattig.

En person som däremot reagerat på tilltaget är Benjamin Ingrosso, som kommenterat ”Va i helvete”. Kommentaren har i skrivande stund över 1700 gillamarkeringar, och i egenskap av Sveriges främsta pastakille är det inte konstigt att han säger ifrån. Pasta al dente i all ära, men vid okokt pasta går tydligen gränsen för Benjamin!

Skämt åsido kanske okokt färsk pasta kan vara framtiden. Ingen kan ha missat att elen är dyrare än någonsin, och genom att inte koka pastan på spisen finns det pengar att tjäna. Se det som ett lifehack nu inför hösten!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB