Startsida / Inlägg

Lasse Kronérs kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Shimoda Media

Nu har det hänt igen! En svensk kändis har kommit med ett mystiskt kärleksbesked! Den här gången är det Lasse Kronér som berättar att han blivit träffad av Amors pilar.

Hänt har fått en spontan pratstund på telefon med Lasse, samtidigt som hans flickvän sitter bredvid honom i bilen. När Hänts reporter frågar honom vad hans partner får för typ av kille så vänder han sig till henne för att få svar, men utan resultat.

”– Jag försöker titta på henne men får ingen respons, hon bara tittar ut genom fönstret och verkar jävligt ointresserad. ’Varm’ säger hon nu. Sedan får man nog någon som är väldigt kreativ, snäll och uppfinningsrik. På vissa sätt är jag nog också rätt äventyrlig, säger Lasse och skrattar åt situationen i bilen.”

Den mystiska kvinnan är alltså fortfarande hemlig, och verkar inte vara ett större fan av spontana telefonintervjuer. Vissa gillar säkert den offentliga biten av att vara tillsammans med en kändis, medan andra helst vill slippa det. Lasse Kronérs nya flamma verkar tillhöra den senare kategorin, och jag klandrar henne inte.

Jag har alltid sagt att en kändisrelation är på riktigt först när man är med i Tillsammans med Strömstedts på TV4. Det återstår att se om det blir någon medverkan för Lasse och den nya kärleken, men just nu har de troligtvis fullt upp med att vara förälskade!

Senast jag rapporterade om Lasse Kronérs kärleksliv var våren 2021, då Lasse sa till Hänt att han ”kanske” dejtar någon men att han är ”värdelös” på att prata om det. Den här gången bekräftar Lasse kärlekslyckan i en telefonintervju medan han sitter i bilen, så nu är det helt klart på allvar!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB