Startsida / Inlägg

Lasse Kronérs nya dejtbesked

av tramsfrans

Foto: Shimoda Media

Släpp allt du har, en svensk kändis har kommit med ett kärleksbesked! Eller iallafall nästan! I en intervju med Hänt berättar Lasse Kronér att han ”kanske” dejtar någon just nu. Hänt rapporterar om den eventuella kärlekslyckan på västkusten.

”Lasse avslöjar dessutom att han kanske dejtar någon, men att han inte vill gå in på det mer än så.

– Ja, det kanske jag gör, men jag är värdelös på att prata om sådant, säger Lasse och skrattar.”

I och med att Lasse bara säger att han ”kanske dejtar någon så kan man anta att det fortfarande är relativt nytt. Många svenska kändisar brukar gå händelserna i förväg och snabbt berätta om deras nyfunna kärlekslycka, men Kronér nöjer sig med ett ”kanske”. Alla kan trots allt inte vara lika offentliga som Lotta Engberg och Soldoktorn, där media fick vara med ända från början!

I en intervju med Aftonbladet från september 2020 när Lasse fick frågan om han dejtar så svarade han att han ”fan inte sitter hemma och läser bibeln”, så dagens besked om att han kanske träffar någon speciell är ändå ett mer rakt svar på frågan.

Lasse påstår att han är värdelös på att prata om dejtande, och som kändis är det kanske bara bra! Hellre att man behåller mystiken istället för att dela med sig av detaljer i onödan! Detta gäller inte minst om kärlekslyckan mot förmodan skulle ta slut, eftersom ett uppbrott är tillräckligt jobbiga även utan löpsedlar.

I dagsläget så finns det inte mer information än vad som har sagts i intervjun med Hänt, så det känns inte troligt att det blir någon medverkan i sommarens säsong av ”Tillsammans med Strömstedts”. Nu håller jag tummarna för säsongen 2022 istället!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB