Startsida / Inlägg

Tofsdebatten på Jessica Wahlgrens Instagram

av tramsfrans

Sommaren innebär högsäsong för bröllop, och en stor mängd kändisar har valt att fira kärleken 2022. Ett par som nyligen gifte sig var Jessica Wahlgren och Magnus Norman. Störst av allt är kärleken, men i sin podcast ”Jessica & Hanna – å andra sidan” öppnar Jessica nu upp om att bröllopet fått ett tråkigt efterspel. Folk har ifrågasatt hennes val att ha tofs på bröllopet!

Här ovan ser ni den aktuella tofsen som har lett till debatt och ifrågasättande kommentarer. Många har tyckt att den varit ”lite konstig”, och Jessica är förvånad över att tofsen fått så många reaktioner. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Det pågår nu en tofs-debatt på min Instagram. Här är det ju folk som stör sig på riktigt. Det är alltså folk som helt seriöst stör sig på att jag hade så ’ful tofs’ när jag gifte mig, säger Jessica i podden”

Kommentarer om att tofsen var ”ful” är såklart onödiga, men Jessica Wahlgrens yrke är trots allt hår- och makeupartist. Om det är någonstans där det är befogat att ha en tofsdebatt så är det väl ändå på en makeupartists Instagram!

Både hon och Hanna Hedlund skrattar och Jessica Wahlgren förtydligar att hon inte blir ett dugg sårad av folks åsikter om frisyren, utan snarare mest nyfiken på hur folk kan ha energi till att diskutera hennes hår.

Jag förstår vad Jessica menar, men jag tycker ändå inte att det är orimligt att debatten har uppstått. Jessica har följare som är intresserade av hår och smink, och ett oväntat frisyrval på ett bröllop brukar nästan alltid resultera i reaktioner.

Man kan givetvis undra om folk inte har bättre saker för sig, men hår och makeup är trots allt ytliga ting från början till slut. Om det är någon som borde förstå hur en tofsdebatt kan uppstå är det väl ändå en person som jobbar med styling?

Nu återstår det att se om fler brudar kommer ”göra en Wahlgren”, och om en ny trend har fötts. Min personliga gissning är nej, men jag har haft fel förr!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB