Startsida / Inlägg

Carola Häggkvist har sålt sitt hus

av tramsfrans

Foto: W Jåma Naina Helen

Har du alltid drömt om att köpa ditt drömboende av en svensk kändis? Isåfall har jag tyvärr dåliga nyheter, eftersom Carola Häggkvists gamla hus i Bromma nyligen blev sålt.

Carola bor sedan många år i Steninge utanför Märsta, men har behållit sitt gamla hus i Bromma. Tidigare i somras lades Bromma-huset ut till försäljning, och nu är affären slutförd. Hänt rapporterar.

Villan på 140 kvadratmeter låg ute till ett pris på drygt 14 miljoner kronor. Men nu är huset sålt – för 12,1 miljoner kronor. Alltså mindre än hon begärde från början. Det berättar Carolas mäklare, Peter Eliases för Hänt.

Ingen kan väl ha missat att det är tuffa tider på bostadsmarknaden nu, och detta går även ut över svenska kändisar. Carola fick gå ner över två miljoner för att få sitt paradis sålt, vilket onekligen är ett bevis på hur allvarligt läget är. Inte ens kändis-kuriosa och en superkändis som ägare kan trissa upp priserna längre! Nu landade slutpriset på ”bara” tolv miljoner för 140 kvadratmeter i Bromma, vilket onekligen skriker köpläge!

Det är för övrigt oklart hur Carolas boendesituation kommer se ut framöver. I våras rapporterade jag om Carolas gårdsjakt med en väldigt specifik kravlista. Stor lada, musikälskande grannar, tilltagen markareal för parkering och möjlighet att hålla stora konserter var några av kraven som Carola radade upp. Jag har inte hört något nytt om hur det går med den jakten, men nu är iallafall ett av Carolas hus sålda till fyndpris. Fortsättning följer på Carolas gårdsjakt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB