Startsida / Inlägg

Carolas kravlista på nya boendet

av tramsfrans

Ett av mina absoluta favoritämnen att rapportera om är svenska kändisars bostadsjakt! En svensk kändis som just nu befinner sig i en gårdsletarprocess är Carola, med en kravlista som minst sagt är omfattande. I ett inlägg på Instagram berättar Carola vad det är hon söker.

Att komma överens med grannar är alltid positivt, men det brukar sällan vara en del av kravspecifikationen! Ett annat ofrånkomligt kännetecken för grannar är att de ibland flyttar, vilket gör det svårt att lämna några garantier för framtiden. En musikälskande familj ersätts inte alltid av en annan musikälskande familj!

I storys som Carola la ut i helgen så framkommer det också att följande saker behövs på gården.

-Tillräckligt stor yta för att kunna hålla stora och små konserter

-Tilltagen markareal för parkering

-En stor inomhuslokal/lada för julkonserter

-Flera extra byggnader för utställning, café och butik

-Gärna flera mindre gästhus och möjlighet till bygglov

Jag har inte sett en så gedigen kravlista sedan Julia Franzén letade efter assistent! Skämt åsido så känns det som att vissa önskemål kan bli lättare att uppfylla än andra. Det finns gott om yta och plats i Sverige, men det känns som att utmaningen kommer vara att hitta en plats som är tillräckligt avsides för att inga grannar ska störas, men samtidigt inte för avsides eftersom folk fortfarande ska vilja resa dit för att gå på konsert. Med det sagt så kommer det nog alltid vara en utmaning att hitta en lämplig parkeringsplats för hundratals bilar. Spontant känns det inte heller som något grannar gillar!

En sak är iallafall säker, och det är att den som blir granne med Carola kommer att märka det. Jag önskar Carola lycka till med den fortsatta gårdsjakten, och hoppas att hon hittar allt hon söker och lite till. Med tanke på att sökområdet sträcker sig från Skåne till Gästrikland så kan man inte anklaga henne för att vara kräsen när det kommer till plats!

Taggar Carola, Kändishem
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB