Startsida / Inlägg

Magdalena Graafs ärliga relationsbesked

av tramsfrans

Svenska kändisar är kända för att alltid ha något nytt att berätta om sina relationer, och sommaren 2022 är inget undantag! I ett ärligt inlägg på Instagram berättar Magdalena Graaf att hon dumpar sin partner Louis Marti ungefär tre gånger i veckan, men att kärleken alltid segrar till sist ändå!

Magdalena tar i från tårna när hon beskriver sin och Louies kärlek, och man kan lugnt säga att paret aldrig verkar ha en tråkig stund. Trots att Louie har en ”teflonpanna till knäpp-huvud” segrar alltid kärleken till sist ändå!

Paret förlovade sig på en kebabrestaurang i Stockholm i höstas, och sedan dess har kärleken spirat. Förutom de tre gångerna i veckan som relationen tar slut, då Magdalena känner ”aldrig mer!”.

I vintras bemötte Magdalena rykten om att paret skulle ha gjort slut med varandra eftersom de avföljt varandra på Instagram. Då skrev hon såhär på sin blogg.

”Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt scary Och alarmerade.

Vi är kära och mycket väl tillsammans. Ska nog mycket till att vi lämnar varandra. Ibland vill man inte bara ha varandras små trynen i flödet 😂😂”

Många svenska kändisar i medelåldern är kända för att ha en komplicerad relation till sociala medier, men det går inte att komma ifrån att en avföljning på Instagram är en av de kraftigaste markeringarna man kan göra. Det här gäller oavsett om man är kändis eller vanlis, men för kändisar brukar det oftast upptäckas relativt snabbt när gillamarkeringar och kommentarer från partnern försvinner. Magdalena har en mer avslappnad inställning, och menar att det inte är något konstigt!

I skrivande stund följer både Louie och Magdalena varandra på Instagram, vilket får ses som ett styrkebesked för relationen! Det är oklart hur många gånger Magdalena dumpat Louie den senaste veckan, men just nu verkar iallafall läget vara under kontroll!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ola Palmström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB