Startsida / Inlägg

Oliver Ingrossos restaurang har öppnat

av tramsfrans

I våras rapporterade jag att Oliver Ingrosso skulle starta en egen italiensk restaurang i Stockholm! Det kommer kanske inte särskilt oväntat att någon från den familjen startar en restaurang med italiensk inriktning, men nu finns det iallafall ytterligare en restaurang med Wahlgren/Ingrosso-koppling att välja på i Stockholm!

Under gårdagen var det dags för premiär, och stora delar av familjen var på plats.

I vanlig ordning haglar superlativen från övriga familjemedlemmar varje gång någon i familjen Wahlgren lanserar något nytt projekt! Oavsett om det handlar om musik, mat, smink, hudvård, inredning, programledarskap eller något annat så kan man vara säkra på storslagna hyllningar från familjen på sociala medier. Detta görs naturligtvis med all rätt, eftersom det mesta familjen rört vid de senaste åren har blivit succé.

Om något på menyn mot förmodan inte skulle vara till belåtenhet hanteras det dock på samma sätt som på andra restauranger. Benjamin Ingrosso har fotat menyn, där man kan läsa följande.

”Om du har några klagomål så säg till personalen så kan Oliver komma ut och kolla om ni har rätt” 

Texten är såklart skriven med glimten i ögat, och vi kan bara hoppas att restaurangens besökare kommer vara lika skojfriskt lagda som Oliver!

I mitt förra inlägg om Olivers restaurang lanserade jag idén om ett matlagningsprogram där männen i familjen Wahlgren/Ingrosso tävlar om vem som egentligen är bäst på att laga mat. Jag tror fortfarande att det skulle vara en bra idé, men min gissning är att det kommer vara omöjligt att hitta inspelningsdatum som passar alla eftersom de är extremt upptagna.

Nu återstår det att se vilka recensioner som Olivers restaurang kommer få av matkritiker, och hur den kommer stå sig i den tuffa konkurrensen från andra restauranger med Ingrosso-koppling som La Perla, Scarpetta och Ted. Vilken är egentligen den bästa restaurangen med Ingrosso-koppling i Stockholm? Just nu är det mer oklart än det grumligaste av pastavatten!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB