Startsida / Inlägg

Oliver Ingrosso öppnar italiensk restaurang

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Nu har det hänt igen! En medlem i familjen Ingrosso ska öppna en restaurang i Stockholms innerstad med fokus på det italienska köket! Den här gången är det den lite mer okända brodern Oliver Ingrosso som meddelar på Instagram att han inom kort kommer öppna en restaurang med fokus på autentisk italiensk mat och musik.

Oliver har tidigare sagt i intervjuer att han inte vill utnyttja familjens kändisskap, och jag antar att det är därför han söker sig till restaurangbranschen! Skämt åsido så går det nog inte att komma ifrån att hans namn och familj troligtvis kommer innebära en hel del gratis reklam för restaurangen. Pernilla har redan lagt ut en bild på Instagram i egenskap av stolt mamma, och resten av familjen kommer såklart att komma på besök.

Det börjar bli svårt att få en överblick på familjen Ingrossos matäventyr, men Olivers pappa Emilio Ingrosso har sedan tidigare två italienska restauranger i Stockholm. Häromåret öppnade Biancas pojkvän Phillipe Cohen en egen restaurang på Östermalm, och Benjamin har matprogrammet ”Benjamins” på TV4 där han leker trattoria. Pernilla är inte känd för att laga mat, men har tidigare spelat in matprogrammet ”Yes Chef”. Häromåret rasade också ett olivoljebråk mellan Emilio och brodern Vito, men den stridsyxan är nedgrävd nu.

En sak är iallafall säker, och det är att det kommer bli stressigt för resten av familjemedlemmarna att hinna äta på alla restauranger med Ingrosso-koppling. Jag kan bara hoppas att menyerna kommer innehålla olika rätter, så att det fortfarande kommer vara möjligt att skriva ”det här är den godaste xx jag ätit” om varje rätt på menyn.

Annars så är mitt förslag att alla män i familjen Ingrosso gör upp i ett tv-program om vems mat som egentligen är bäst! Förslagsvis genom blind testning med Bianca och Pernilla som jury, där ingen av dem vet vem som har lagat vad. Det programmet hade jag följt med stor spänning!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB