Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs stora bondeglädje

av tramsfrans

Foto: Magnus Liam Karlsson

Veckorna innan midsommar innebär alltid högsäsong i tv-Sverige. Nu ska allt somrigt  hinna spelas in på någon vecka innan allt vänder och mörkret kommer tillbaka!

Så mycket bättre, Stjärnorna på slottet, och Bonde söker fru är exempel på program som spelas in i juni, och i Bonde söker fru kommer programledaren Linda Lindorff med ett stort glädjebesked från inspelningen. På sin blogg skriver Linda följande.

”En stor förändring i år är att vi nu kör de stora uppställen på Sundbyholms slott igen. På grund av pandemin så fick vi göra om allt och det blev inte fullt lika bra. Den upptrimmade känslan och laddade stämningen infann sig inte på samma vis när bönderna fick möta sina brevskrivare en och en. Nu är vi tillbaka där alla får vara tillsammans. Alla brevskrivare får stå på gården och möta alla fyra bönder samtidigt. Jag älskar det! Stämningen är så elektrisk! Luften riktigt dallrar av förväntan.”

Gudarna ska veta att pandemin innebar problem för Bonde söker fru! Jag minns till exempel säsongen 2020, då bönderna skulle ha speeddejting men helst inte krama sina potentiella kärlekskandidater för att minska risken för smitta. Knappast ett optimalt upplägg, men bättre än en inställd säsong.

I säsongen 2021 så var det okej att röra varandra igen, och jag antar att det berodde på att alla testades oavbrutet för covid. Uppdelningarna var dock kvar, och alla fick sitta i små grupper för att vara på säkra sidan!

I år kommer allt vara som vanligt igen i programmet, och Linda fortsätter att beskriva kärleksfesten på ett målande sätt på sin blogg.

”Alla sköna tokladdade singlar som möts för första gången. Blickarna, skratten, kroppar som nervöst och längtansfullt skruvar på sig. Underbart! Det är så påtagligt och det är lätt att läsa av stämningen. Jag känner kärlekspotentialen i hela det i hela kroppen och det är ljuvligt.”

Ingen kan sniffa sig till potentiell kärlek på samma sätt som Linda Lindorff, och det känns underbart att allt är som vanligt igen. Trots pandemi resulterade ändå förra säsongen i ett omtalat kyssrekord. Vem vet vad som kommer hända den här säsongen när allt släpps fritt på allvar! Linda brukar inte vara sen med att hinta om skandaler och känslostormar, och det ska bli spännande att följa inspelningarna när de fortsätter på gårdarna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB