Startsida / Inlägg

E-Type om kärlekslyckan med Melinda Jacobs

av tramsfrans

Foto: Shimoda Media

Många blev säkert förvånade den varma aprildagen då E-Type bekräftade att han och Melinda Jacobs var ett par! Det är vanligt att kändisar blir ihop med andra kändisar, men eftersom E-Type och Melinda är kända av helt olika anledningar var det nog många som   höjde på ögonbrynen!

I en intervju med Aftonbladet Nöje berättar E-Type mer om kärlekslyckan, och hur han och Melinda träffades från början.

”– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss. Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet.”

Det är oklart exakt hur den exakta tidslinjen egentligen ser ut, men enligt E-Type var det först flera månader av vänskap innan det övergick till kärlek. E-Type och Melinda bekräftade kärleksrelationen i slutet av april, men redan i början av februari la moderatledaren Ulf Kristersson upp en bild på Instagram där Melinda och E-Type var gäster på en intim middag hemma hos honom.

E-Type vill inte svara på vilka vänner som påbörjade matchmaking-processen, men Ulf och hans fru har uppenbarligen umgåtts med E-Type och Melinda innan relationen blev offentlig. Kanske var det Ulf Kristersson som agerade matchmaker i kändis-Sverige vid sidan av hans jobb som oppositionsledare!

Nu pratar E-Type om bröllop, och det ska bli spännande att följa den fortsatta kärlekssagan. Då kommer vi kanske äntligen få veta vem som matchade ihop turturduvorna!

Förlovning, giftermål och medverkan i ”Tillsammans med Strömstedts” är tre milstolpar i många svenska kändisrelationer. Det återstår att se om E-Type och Melinda kommer göra alla tre, eller nöja sig med ett framtida giftermål!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB