Startsida / Inlägg

Nytt kyssrekord i Bonde söker fru

av tramsfrans

Foto: Magnus Liam Karlsson

Nästa vecka är en lång väntan över, och snart kommer äntligen Amor att skjuta sina pilar igen. Jag pratar naturligtvis om säsongspremiären av Bonde söker fru! Efter ett långt år av pandemi så har Linda Lindorff återigen stämt träff med en brevbärare på en åker för att ta emot kärleksbreven till årets bönder, och efter det vet man aldrig vad som händer!

Aftonbladet Nöje har pratat med Linda Lindorff, som avslöjar att det har slagits ett rekord i årets säsong.

”– Vi kommer in i ett crescendo, det exploderar i känslor och… fysisk intimitet, om man säger. Du kommer gilla det, det är kyssrekord i ’Bonde söker fru’. Jag ser det som ett tecken på att vi är på rätt väg.”

Jag har visserligen inte räknat antalet kyssar de senaste 15 säsongerna, men det bådar gott att Linda konstaterar att ett rekord har slagits! Senaste gången som Linda berättade att det slagits kyssrekord var 2018, och det var en otrolig säsong som hade allt.

Allt är dock inte positivt med kyssfest. Ju fler man kysser, desto större blir risken för svartsjuka. Linda Lindorff berättar att känslorna blev extra starka på en av gårdarna, men att ingen egentligen kan gå säker.

”– Det var så stora ord, så tydlig svartsjuka. Om man lyssnar på ordet så är det ju en sjuka, det slår slint lite om man säger. Man kan drabbas av svartsjuka som om det vore en influensa. Alla är inte beredda på att det kan hända.”

Vem som helst kan drabbas av akut bondefeber, och det finns ännu inget vaccin utvecklat. Det spelar ingen roll om man håller avstånd eller ställer fram handsprit!

Skämt åsido så vet alla som är med i programmet att de inte är ensamma om att vilja ha bonden, men det kan vara svårt att förbereda sig för situationen att bo tillsammans med sina konkurrenter och tävla om uppmärksamhet. Livet på landet brukar ofta beskrivas som rofyllt, men för brevskrivarna i Bonde söker fru så kan det bli allt annat än det.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB