Startsida / Inlägg

Margaux och Jacobs bråk efter realityserien

av tramsfrans

Foto: Youtube/Moderna familjen

För några månader sedan kom beskedet att Margaux Dietz och hennes exman Jacob Liebermann skulle spela in en egen realityserie på Youtube tillsammans med deras son! Många blev förvånade, kanske främst eftersom Jacob flera gånger har uttalat sig om hur problematiskt det är att exponera barn på internet.

I slutet av 2020 så skrev Jacob till exempel ett sms till Aftonbladet att det var otroligt viktigt för honom att få Margaux att sluta exponera deras gemensamma barn på sociala medier, och att situationen blivit ohållbar.

Sedan dess har en hel del vatten runnit under broarna, och i början av 2022 så berättade Margaux och Jacob glatt att de lagt sina konflikter åt sidan, och enats om att spela in en realityserie tillsammans på Youtube. Häromdagen släpptes det tredje avsnittet av ”Moderna familjen”, men där säger Margaux att det var nära att det inte blev några fler avsnitt över huvud taget.

”Det är meningen att vi ska vara totalt ärliga och raka med hur livet fungerar med två separerade föräldrar och det har inte varit enkelt senaste två veckorna. Jag trodde inte att det skulle bli ett till avsnitt av Moderna familjen, men det skulle Jacob aldrig erkänna”

Margaux fortsätter med att berätta att de har bråkat, och att bråken har handlat om deras gemensamma realityserie. Vem hade kunnat ana att det skulle bli bråk när man har en realityserie som handlar om livet som separerade föräldrar i strålkastarljuset!

Enligt Margaux så är dock bråket löst nu, och hon och Jacob har återigen ”skrivit papper” och är överens om vägen framåt. Jacob kommenterar bråket såhär i det senaste avsnittet.

”Det är gott att vara i blickfånget igen. Den här gången är det under helt andra förutsättningar och en helt annan kontroll. Det känns bara kul, annars hade jag inte tagit initiativet, det hade varit rätt bränt till och med”

I samband med att det första avsnittet av ”Moderna familjen” släpptes så berättade Margaux att det främsta syftet med serien var att inspirera till hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt. Nu var det visserligen nära att det inte blev något tredje avsnitt, men det känns skönt att höra att de återigen är sams. ”The show must go on”, bokstavligt talat!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB