Startsida / Inlägg

Isabella Löwengrips husbilsmysterium

av tramsfrans

Foto: TV4

Trogna läsare av den här bloggen kommer ihåg att jag rapporterade om Isabella Löwengrips husbilsförsäljning förra året! Isabella skrev att hennes pojkvän Paul Sundvik hade köpt en husbil i samband med att de träffades sommaren 2020, och att Isabella låtsades att hon kunde tänka sig att bli en husbilstjej under deras första sommar tillsammans trots att hennes själ skrek ”NEJJ JAG VÄGRAR”.

I början av april 2021 så skrev dock Isabella på sin blogg att hon sagt till Paul att hon aldrig kommer bli någon husbilstjej, och berättade glatt att Paul hade sålt husbilen.

”Hur som helst så sa jag nu i år till Paul att han lika gärna kan sälja den där bilen för jag kommer ändå inte vilja åka i den mer. Så igår, äntligen, sålde han bilen. Jippie.”

Sedan dess har det varit tyst på husbilsfronten från Isabella, men i ett inlägg från tidigare idag så kommer ett nytt förvirrande besked. Paul har fortfarande husbilen i sin ägo, men ska sälja den på riktigt nu!

”En miljon senare står den på hans uppfart och vi bilar ner till Torekov med den. Jag säger lite försiktigt att jag hellre sover på hotell. Tillslut förstod han vinkeln. Men han har inte velat släppa taget om bilen. Men nu i alla fall har jag övertalat honom att sälja den. Vi kommer aldrig resa i den tillsammans och helt ärligt, han kommer aldrig åka iväg med den själv heller. Så det är onödiga pengar låsta.”

Det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna i Isabella Löwengrips historieskrivning,  men att husbilen såldes i april 2021 stämmer alltså uppenbarligen inte eftersom Paul fortfarande har den i sin ägo ett år senare.

Den här gången verkar dock försäljningen bli av på riktigt, och i inlägget så skriver Isabella att det går bra att mejla henne om man är intresserad. Vi får hoppas att husbilen blir såld på riktigt den här gången, eftersom pengarna kan behövas till Isabellas och Pauls husbygge i Idre.

När paret var med i ”Tillsammans med Strömstedts” för några veckor sedan så berättade Isabella att siktet var inställt på att fira nästa jul i huset, och att de skulle börja bygga så fort som tjälen gått ur marken! I ett inlägg från tidigare i veckan så berättade dock Isabella att det ännu inte är bestämt hur huset ska se ut, och att de just nu letar efter någon som kan hjälpa dem med allt.

Om huset ska stå färdigt om sju månader så börjar det onekligen bli lite bråttom, men jag håller tummarna för att det kommer gå i raketfart. Förhoppningsvis så går husprojektet snabbare än processen att få Paul att sälja husbilen, som snart har pågått i två år!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB