Startsida / Inlägg

Margaux Dietz och exets nya realityserie

av tramsfrans

Foto: IBL Bildbyrå

Släpp allt du har, det är dags för premiär av en ny realityserie! Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann har på senare tid mest varit kända för att ha olika åsikter om hur mycket de ska exponera sitt gemensamma barn på sociala medier, men häromdagen kom det överraskande beskedet att de ska spela in en realityserie tillsammans! Expressen rapporterar.

”I sin senaste Youtube-vlogg berättade influencern nämligen att de båda kommer att lansera en egen realityserie på Youtube som de kommer att kalla för ’Moderna familjen’”.

En trend som verkar vara här för att stanna är att influencers fortsätter att vlogga som vanligt, men kallar det för realityserie istället. Realityserie låter mer påkostat och genomarbetat än vlogg, men eftersom båda formaten utgår ifrån influencers vardagsliv så är det lite oklart vad som egentligen är skillnaden?

Om man ska ha en realityserie som folk ska vilja följa så kan det dock bra att ha någon typ av storyline, och i Margaux och Jacobs fall så ska det handla om att inspirera andra till ett lyckat familjeliv! Traditionella realityserier brukar oftast innehålla bråk och konflikter, men i Margaux och Jacobs realityserie så ska det vara fokus på inspiration!

”– Den kommer att innehålla massa spännande – framför allt är det inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt, förklarar Jacob.

– Efter många om och men, fyller Margaux i”

Margaux och Jacob är kanske inte de första personerna som dyker upp i huvudet när man tänker på förebilder inom familjeliv eftersom de bråkat offentligt, men det verkar inte vara något hinder för att inspirera andra. Iallafall inte om man frågar dem själva!

Margaux och Jacobs relation har tinats upp på senare tid, och i julas så semestrade paret i Sydafrika tillsammans med sonen Arnold. Under den resan la Margaux upp en instagrambild med bildtexten ”två separerade föräldrar som gör sitt bästa för deras underbara son”, och jag antar att man kan säga samma sak om den nya realityserien. Att tjäna pengar tillsammans och spela in en realityserie ihop är ännu en anledning till att fortsätta vara sams!

Jag kommer naturligtvis att kolla på ett avsnitt av ”Moderna familjen, och återkommer med en recension senare. Alla som efterfrågat relationstips från Margaux Dietz har alltså något att se fram emot!

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB