Startsida / Inlägg

Bingo Rimér kommenterar upploppen från Marbella

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat de upplopp som ägt rum i ett flertal svenska städer under påskhelgen! En kändis som följt oroligheterna på avstånd är Bingo Rimér, som för tillfället är ”strandsatt” i Marbella eftersom det inte finns några billiga flygbiljetter hem till Sverige.

Samhällskritik levereras alltid helst från Marbella! Skämt åsido så kan man vara säker på att man hittat till en svensk medelålders kändis instagramprofil när ett och samma inlägg både innehåller kritik om att det inte finns några billiga och bekväma flygbiljetter till och från Marbella, samtidigt som det konstateras att samhällsutvecklingen i Sverige har gått åt fanders.

”Sverige är nog kört. Man kanske kan göra om Jämtland till ett eget land och flytta dit med hela familjen. Vad känner du?” 

Bingos aningen skämtsamma förslag på hur samhällsutvecklingen ska hanteras är att flytta till Jämtland med hela familjen och göra det till ett eget land. Det är lite oklart vad Jämtlands självständighet har med saken att göra, men att isolera sig från omvärlden brukar sällan vara en hållbar lösning på ett problem.

Att flytta till Jämtland är för övrigt familjen Rimérs/Zytomierskas lösning på det mesta. I början av coronapandemin 2020 så tog familjen sin tillflykt till den jämtländska kommunen Bräcke, och lovade att inte lämna huset. Efter några veckor åkte familjen tillbaka till Stockholm för padel och uteservering igen. Att leva isolerad från resten av samhället blir sällan hållbart i längden, och särskilt inte om man arbetar som kändis!

Nu återstår det att se hur det går med allt. Både med flygpriserna till Marbella, och samhällsutvecklingen i Sverige. Jag lovar att hålla koll på svenska kändisars kommentarer om båda två!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB