Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs stressiga period

av tramsfrans

Släpp allt du har, en svensk kändis har skrivit ett öppet brev till sina vänner på Instagram! Även den här gången så är det Camilla Läckberg, och i inlägget förklarar Läckberg att hon helt enkelt inte har tid att träffa någon över huvud taget. Inte ens på en fika! Det är ingen idé att fråga!

Många tror att författarlivet är avkopplande och glamouröst, men om man följer Camilla Läckberg så inser man snabbt att så inte är fallet. Tvärtom! Ju mer framgångsrik man är, desto mer stressigt verkar det bli.

Iallafall om man har Camillas schema, som verkar bestå av en hel del annat utöver skrivande. Utöver flytt och inskolning på förskola så spelade hon in Dobidoo i Göteborg förra veckan, och veckan innan det var hon i italienska Piemonte för att provsmaka sitt eget vin. Som om inte det var tillräckligt så kombinerades vinresan i Italien med en PR-turné i Spanien, så det är inte konstigt att skrivandet har blivit lidande.

Det är tur att någon ny säsong av Svenska Powerkvinnor inte verkar vara i sikte, eftersom det troligtvis hade resulterat i ännu mer arbete. En positiv sak mitt i allt jobb är att Läckberg har en egen funktionsdryck tillsammans med bland annat Simon Sköld och Viktor Frisk, vars marknadsföring går ut på att funktionsdryck behövs vid de tillfällen där man känner att man håller på att tappa greppet om livet. Med en ”Black by black” i handen så kan det omöjliga bli möjligt, om man ska tro deras egna reklamfilm!

Skämt åsido, om någon av er är vän med Camilla och läser det här så vet ni nu att hon inte kan ses just nu. Vad ni än gör, fråga inte om hon kan träffas! Resten av Läckbergs drygt 290.000 följare kan däremot fortsätta som vanligt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB