Startsida / Inlägg

Årets bönder i Bonde söker fru 2022

av tramsfrans

Foto: TV4

Vädret lämnar en del att önska, men idag så var det dags för ett av årets viktigaste vårtecken! TV4 och Linda Lindorff har avslöjat vilka bönder som söker kärlek i årets säsong av Bonde söker fru! I en intervju med Aftonbladet Nöje beskriver Lindorff årets bönder såhär.

”– Det är åtta fantastiska bönder, och vi har bra geografisk spridning på dem. Vi har också bra spridning vad gäller ålder, vilket jag tycker är spännande. I år har vi också för första gången en renbonde. Han är väldigt charmerande, klok och närvarande. Han är ung i ålder men inte i sinnet. En riktig snygging som älskar naturen, sina djur och att driva gård och nu söker han kärleken. Jag skulle tro att han kommer få många brev”

Spridningen på ålder och geografi är bättre än någonsin, men man kan tyvärr inte säga samma sak om spridningen mellan könen. Av årets åtta bönder så är sju stycken män, och endast en kvinna. Med det sagt så tvivlar jag inte på att TV4 har försökt hitta fler kvinnor för att det ska bli mer jämställt, men det går inte heller att tvinga någon att vara med i programmet. Troligtvis så har de gjort sitt allra bästa utifrån de ansökningar som kommit in!

Bonde söker fru har hittills resulterat i 34 bebisar under de 16 säsonger som gått på tv. Om man som bonde tycker att det är jobbigt att gå på speeddejting och prata om känslor på tv så får man väga in i bedömningen att det i slutändan finns mycket som talar för att det kommer vara värt det. Bonde söker fru är ett av få dejtingprogram där deltagarna själva får välja vilka de vill dejta, och det är troligtvis därför som programmet har lett till så många lyckade relationer!

Det börjar bli en lite uttjatad spaning från min sida att ingenting kan stoppa Bonde söker fru, men i år så stämmer det bättre än någonsin! Med tanke på att TV4 ställde inSommar med Ernst” häromveckan  och skyllde på situationen i Ukraina så kan man inte ta någonting för givet längre. Bonde söker fru fortsätter iallafall som vanligt, och till skillnad från Ernst så har de inte haft några problem med låga tittarsiffror!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB