Startsida / Inlägg

Julia Franzén om Bingo Rimérs kärlekslöfte

av tramsfrans

Foto: Duygu Getiren/TT

På alla hjärtans dag avslöjade Julia Franzén att hon och Bingo Rimér hittat tillbaka till varandra! Ibland måste man dejta 20 andra killar i Bachelorette för att inse att det man egentligen vill ha har funnits framför en hela tiden, och med tanke på det turbulenta efterspelet till programmet så är det kanske inte så konstigt att Julia gick tillbaka till något tryggt och bekant.

Vissa saker är dock inte som senast de var tillsammans. En av anledningarna till att det tog slut förra gången var att Bingo inte ville ha barn, vilket nu har förändrats. I en frågestund på Instagram skriver Julia följande.

”Jag vill ju ha barn 100% och det var en anledning att det tog slut. Men nu har han ändrat sig och känner att han kan tänka sig fler barn. Han har väl innan tänkt att det är svårt att få en relation att hålla om man har barn men med mig har han liksom börjat tro mer på det ’klassiska’ familjelivet och att det faktiskt kan vara mysigt” 

Klassiskt familjeliv” är en definitionsfråga, men med tanke på att Bingo och exfrun Katrin Zytomierska fortfarande umgås tätt, poddar, reser med sina barn och sätter upp scenshower tillsammans så kommer Julia troligtvis att bli en del av det också. Att ha ett så närvarande ex är kanske inte vad de flesta skulle kalla ett klassiskt familjeliv, men det är positivt att alla kan komma så bra överens i stjärnfamiljen!

En annan sak som har förändrats är att Bingo inte längre vill ha en öppen relation.

”Nej han vill inte ha öppet förhållande längre. Han vill inte se mig med någon annan på det sättet, han vill ha mig för sig själv. Och det är ju väldigt fint men jag hade svårt att tro det i början när jag lyssnat på deras podd. Men alla kan ju ändras. Efter hans erfarenheter trodde han att det var den bästa lösningen för en bra relation. Efter hans erfarenhet nu med vår relation tänker han annorlunda. Sen är vi båda för en öppen konversation i förhållandet. Att säga ALLT man tänker på. Inkludera i allt. Och det gör väldig skillnad” 

Alla människor kan förändras, och den här gången verkar det alltså som att Bingo är redo att stadga sig på allvar. Den nya regeln verkar vara att de ska säga allt de tänker på hela tiden oavsett vad det handlar om, vilket troligtvis kan resultera i många spännande samtal!

Nu återstår det att se vad som händer härnäst. Jag var skeptisk till att det skulle bli någon varaktig kärlek i Bachelorette, men Julias medverkan i programmet verkar onekligen ha resulterat i att hon fått perspektiv på vad som verkligen är viktigt i en relation. Bingo har också tatuerat in Julias namn på sin arm samtidigt som Katrin bett om att bli överkryssad, vilket onekligen är ett bevis på att relationen är på allvar den här gången!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB