Startsida / Inlägg

Julia Franzén sätter ner foten efter Bachelorette

av tramsfrans

Foto: TV4

I fredags rapporterade jag om dramat efter sista rosen i Bachelorette, och de hårda orden från Jesper och Felix som sagts i samband med sista avsnittet. Jesper, som fick sista rosen i programmet, anklagade Julia för ”ren och skär ghosting”, och Felix hävdade att han aldrig någonsin träffat en person som är lika dålig på att kommunicera som Julia.

Under lördagskvällen så bemötte Julia alla uttalanden i ett stort antal stories på Instagram, och började såhär.

”Jag har nu sett era frågor och kommer en gång för alla räta ut alla frågetecken i denna storyn. Vill egentligen undvika allt drama men känner att jag måste få ur mig min version nu när jag får så otroligt mycket hat. Jag har försökt kontakta Jesper och ta detta privat men inte fått svar och Felix vet hur jag känner. Koka en kopp te, sätt er bekvämt och läs. Det känns som jag varit med i Paradise Hotel.” 

Oavsett om man har de bästa av intentioner så tenderar det alltid att bli lite stökigt efter att man dejtat någon på tv och därefter väljer någon annan från programmet. Att vara Bachelorette är onekligen en utsatt situation, eftersom alla som kollar på programmet känner sig berättigade till att ha en åsikt. Julia fortsätter:

”Men säg aldrig till mig att jag inte åkte dit för att hitta kärleken. För det gjorde jag. Men när jag kysste min prins så förvandlades han till en groda och hoppade iväg. Så här står jag nu med mitt blödande hjärta i handen. Utblottad och förnedrad. Ledsen och lurad. Men samtidigt stärkt av all kärlek och stöd som jag fått av er mina älskade följare” 

Julia och Felix verkar helt klart ha skilda uppfattningar om vad som hänt efter programmet, men det enda som verkar vara fastställt är att de absolut inte dejtar just nu! Om en före detta Bachelor och Bachelorette skulle bli ihop så hade det varit en PR-dröm för båda två samt TV4, men tyvärr så verkar det som att det hela har urartat till ett ordkrig om vem som dumpade vem.

Det här avslutet på säsongen blev kanske inte den bästa reklamen för Bachelorette som program. I mitt senaste inlägg så ställde jag mig skeptisk till om det skulle bli någon ny säsong, men i fredags så kom TV4 med beskedet att ansökan redan är öppen för nästa säsong. Eftersom den här säsongen bara verkar ha resulterat i toxiska killdebatter, drama och ett smutsigt efterspel så får vi hoppas att nästa säsong blir lite mer romantisk! TV4 har gjort sitt bästa för att skapa drama i programmet, men den här säsongen blev det kanske lite för mycket.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB