Startsida / Inlägg

Över Atlanten 2022

av tramsfrans

Foto: Discovery+

Släpp allt du har! Nu står det klart vilka svenska kändisar som ska korsa världshavet i den nya säsongen av ”Över Atlanten” på Discovery+! Casper Janebrink, Ann Wilson, Loreen, Erik Ekstrand, Linus Wahlgren och Kenneth Andersson ska ge sig på den tuffa seglatsen, och i vanlig ordning så utlovas det att programmet kommer vara tuffare än någonsin! Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Resan mellan Gran Canaria och Karibien beräknas ta 18 dagar och den här gången ska besättningen segla en mindre båt. Allt behöver skötas manuellt, utrymmena är trängre och det finns ingen kock, vilket ställer höga krav på alla medverkande i form av segling, samarbete och hushållning.”

18 dagar utan kock kan bli en prövning för vilken kändis som helst, och det blir inte bättre av att befinna sig till havs! Skämt åsido så verkar det alltså som att Discovery+ verkar ha tyckt att deltagarna haft det lite för bra de senaste säsongerna, och bestämt sig för att testa en mindre båt den här gången. Det återstår att se hur det blir med surfpotten, efter Markoolios dråpliga misstag under förra säsongen då han ringde sin mamma för 50.000 kronor.

Casper Janebrink är dock vid gott mod innan avresa, och förväntar sig mycket skratt och gott tjötande!

”Jag är så taggad på denna resa, jag har inte seglat längre än till Danmark förut och det har varit en dröm att få göra en längre segling. Jag hoppas det blir en rolig, äventyrlig och fartfylld resa med många skratt och minnen för livet”, säger Casper Janebrink i ett pressmeddelande från Discovery.”

Årets deltagare är minst sagt en eklektisk blandning, och min spaning är att Casper Janebrink kommer behöva ta en hel del socialt ansvar. När Casper var med några dagar i Så mycket bättre 2021 så höjdes stämningen direkt efter att han checkat in, och jag gissar att det kommer bli likadant den här gången. Vi kan bara hoppas att de övriga deltagarna uppskattar göteborgsvitsar!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB