Startsida / Inlägg

Viktor Frisks vardagsinsikt

av tramsfrans

Livet är inte dagarna som passerar, utan dagarna vi minns! Citatet kommer från en känd reklamfilm från 2012 för ett resebolag med Mads Mikkelsen, men är ständigt aktuellt! En svensk kändis som däremot insett det motsatta är Viktor Frisk, som berättar att vardagslivet har börjat fylla en viktig funktion i hans liv.

Att ta avstånd från sociala medier på sociala medier är en klassiker, och en uråldrig favoritsysselsättning bland kändisar. Vad är poängen med att ta avstånd från sociala medier om man inte kan berätta om det på sociala medier! Så sent som förra året berättade Viktor Frisk att han var en av hjärnorna bakom den nya sociala medier-plattformen Moli, men det engagemanget verkar vara avslutat nu när fullt fokus ligger på vardagsliv.

Viktor har även lagt ut en story på Instagram, där han skriver följande.

”Vardagsliv har blivit en så stor del av mitt liv. Och det känns så enkelt och gött” 

Man kan inte låta bli att fundera över vad Viktor har gjort innan om det är först nu som ”vardagsliv” har blivit en stor del av hans liv! Vad som räknas som vardagsliv kan såklart variera, och det blir nästan en filosofisk fråga att försöka reda ut vad som egentligen räknas som vardag och inte. De flesta kan nog komma överens om att vardagen är merparten av livet, och även om man inte lever ett klassiskt nio till fem-liv så har väl ändå de flesta någon typ av vardag? Jag brukar ofta raljera över kändislivets prövningar, men kändisar upplever också vardagar!

När det gäller framtiden så hintar Viktor Frisk i inlägget om ett spännande besked som han och pojkvännen Andreas ska dela med sig av på sociala medier inom kort, och att han ser fram emot följarnas reaktioner. Helt bortkopplad från sociala medier verkar han alltså inte vara, och det tycker jag är positivt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB