Startsida / Inlägg

Margaux Dietz avslöjande om frieriet

av tramsfrans

Ett av förra årets mest uppmärksammade frierier var i februari när Sean Canning friade till Margaux Dietz på ett hustak. Många tyckte att det var märkligt att det fanns en fotograf på plats för att föreviga frieriet, och tyckte att allt hade gått väldigt fort. Jag själv undrade om det skett ett frieri vid ett tidigare tillfälle, och om fototillfället bara var till för att få content till sociala medier.

I en vlogg på Youtube så kommer nu Margaux med nya uppgifter om frieriet, och berättar att Sean i själva verket friade till henne redan på nyårsafton 2020. Paret hade träffats för första gången den 5 december, och när paret var på resa ihop i Mexiko så ställde Sean frågan på en restaurang. Jag brukar ofta konstatera att influencers lever livet lite snabbare än andra, och att gå från första möte till att vara förlovad på andra sidan jorden på tre veckor är onekligen imponerande!

Eftersom det inte ens var offentligt att Margaux träffat någon så bedömde hon dock att det var för tidigt att gå ut med frieriet, och att det var bättre att vänta. I samband med en inspelning av ett samarbete i februari så hade Sean pratat med den anlitade fotografen, som gått med på att fota och filma när han friade till Margaux en gång till.

Frieriet som visades upp på sociala medier var alltså i själva verket det andra frieriet till Margaux. De som tyckte att frieriet på taket var förhastat hade troligtvis blivit ännu mer chockade om de vetat att det första frieriet ägt rum över en månad tidigare på andra sidan jorden! Med det i åtanke så kan jag förstå att Margaux ville hålla det diskret.

Som alla redan vet så är Margaux och Seans kärlekslycka tyvärr över sedan i november. Margaux avslutar vloggen med att säga att hon inte planerar att förlova sig eller bryta en förlovning under 2022, men att hon inte kan lova för mycket!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB