Startsida / Inlägg

Fem idéer till Bianca Ingrossos nya tv-program

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Man kan säga mycket om mellandagarna, men de är inte händelserika! Edward Blom firar fortfarande jul och äter julmat till tjugondag Knut, och det mesta i kändis-Sverige går på sparlåga.

Det finns inte särskilt mycket att rapportera om, och därför började jag fundera på vad Bianca Ingrossos nya program på Discovery+ skulle kunna handla om! För en månad sedan så kom beskedet att Bianca Ingrosso inte längre kommer vara en huvudperson i Wahlgrens värld, och dagen efter så stod det klart att Bianca istället kommer få ett eget program. Bortsett från ett kryptiskt pressmeddelande så finns det ingen information om vad programmet ska handla om, och jag har därför tagit mig friheten att komma med fem idéer.

1: Den rätte för Bianca. En stor del av en influencers arbetsuppgifter går ut på att skriva att man söker en assistent på Instagram. I tidigare säsonger av Wahlgrens värld så har vi fått följa Biancas jakt på den perfekta assistenten, men i ”Den rätte för Bianca” så handlar hela programmet om rekryteringsprocessen! I slutändan så står bara en person kvar, och får äran att jobba för en marknadsmässig lön på ett kontor.

2: Bianca Ingrossos draknäste. Bianca Ingrosso vill hitta nästa kvinnliga entreprenör, och investera en del av sin förmögenhet i en ny affärsidé. Alla med en idé är välkomna att söka, och den som har bäst idé vinner 1 miljon kronor i startkapital och en shoutout på Biancas Instagram.

3: Caia’s Christmas Cosmetics. Caia Cosmetics växer i rasande fart, och inför lanseringen av nästa års julkalender behöver företaget komma på nya produkter. Tiden är dock knapp, och arbetet behöver därför gå snabbt. I programmet får vi följa det dagliga arbetet på Sveriges mest instagrammade kontor, i deras kamp för att ta fram en ny julkalender som konsumenterna inte kommer håna.

4: Sponsrade snickaren. Om det är någonting som Kanal 5 gillar så är det att göra tv av kändisrenoveringar, och varför skulle Bianca Ingrossos nya våning vara ett undantag? I programmet får vi följa den omtumlande resan mot rätt nyans av beige i sovrummet, och vilken typ av terrazzo kommer det egentligen bli i badrummet? Kommer den platsbyggda bokhyllan bli klar i tid, eller ska inflyttningsfesten behöva flyttas fram?

5: Ingrossos värld. Som Wahlgrens värld, fast bara med Bianca och Phillipe. Vi får följa parets relationsresa, med både motgångar och framgångar.

Det är som sagt oklart vad Biancas kommande program egentligen ska handla om, men jag tycker att alla mina fem idéer är värda att undersöka närmare. Fortsättning följer!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB