Startsida / Inlägg

Margaux Dietz förlovningslycka

av tramsfrans

Foto: Malin Hoelstad, SvD/Margaux Dietz Instagram 

I januari rapporterade jag att Margaux Dietz återigen hittat kärleken! Efter ungefär en månad av pussbilder på Instagram så meddelar hon nu att de tagit nästa naturliga steg i relationen, det vill säga ett frieri! På Instagram har Margaux lagt ut ett bildspel från frieriet, och skriver följande.

Foto: Margaux Dietz Instagram

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt ❤️?”

Att det har ”gått fort” är minst sagt en underdrift. Den första pussbilden publicerades den 7 januari på bloggen, då Margaux meddelade att de ”suttit ihop ett tag” och tillbringat varje minut som de kunnat tillsammans. Nu har paret varit officiella i över en månad, vilket ju är en evighet för influencers. Det är dags att visa att de menar allvar med relationen! Vissa kanske gör det genom att köpa en tandborste att ha när man sover över, medan andra går rakt på sak och satsar på ett frieri.

Angående bildspelet från frieriet så har jag många frågor. Användes en självutlösande kamera, eller närvarade en fotograf under den intima stunden? Var det ens det riktiga frieriet, eller är det en photoshoot i efterhand som återskapar det magiska ögonblicket? Att fria till någon man dejtat under en kort tid känns troligtvis nervöst, och det blir inte bättre om man redan har bokat en fotograf!

Många har uttryckt chock och förvåning över hur snabbt det gått, men om ni frågar mig så är jag inte förvånad. Jag tycker snarare att det har gått för långsamt! Influencers lever livet lite snabbare än oss andra, och de har trots allt träffats sedan slutet av förra året. Det är inte mer än rätt att de passar på att fria nu när det är snö ute så att det blir en extra fin bild till Instagram!

Min gissning är att Margaux är gift innan en majoritet av Sveriges befolkning har blivit vaccinerade mot covid-19. Kom ihåg var ni hörde det först!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB