Startsida / Inlägg

Viktor Frisk + Martina Haag = Falskt

av tramsfrans

Foto: Andreas Bardell

Tidigare i somras kunde vi läsa rykten om att Viktor Frisk och Martina Haag hade en kärleksrelation tillsammans. Dessa rykten hade sin grund i ett flertal bilder på Instagram, där paret bland annat poserade ihop och skrev hjärtan till varandra. Nu dementerar dock Viktor Frisk romansryktena, och menar att det bara rör sig om vänskap. Nöjesbladet rapporterar:

”Allt började när de tävlade i ’Let’s Dance’ förra året. Artisten Viktor Frisk, 24, och författaren Martina Haag, 55, fann varandra och blev snabbt goda vänner. De har umgåtts flitigt sedan dess, så pass att det har spekulerats i att de skulle vara ett par. Inte avtog ryktesspridningen när Viktor publicerade en bild där de håller om varandra med texten ’Bästa kvällen’ följt av ett rött hjärta.”

Två vuxna som håller om varandra på en bild? Det måste betyda att de är ihop! Skämt åsido kanske ni tycker att bevisgrunden är aningen svag, men det fanns faktiskt fler övertygande tecken på en passionerad romans.

”När Viktor fyllde år hyllade Martina dessutom honom med ett inlägg där hon skrev ”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat” varpå Viktor svarade ’Älskar dig, ses sen’.”

En man som grattar en kvinna på Instagram när hon fyller år? SOLKLART tecken på en relation! Att de dessutom skulle SES senare är också en typisk relationsgrej som kärlekspar brukar göra. Många träffar sina partners väldigt ofta, och födelsedagar är inget undantag. Nu har dock Viktor Frisk tagit bladet från munnen och berättat hur det verkligen ligger till.

”– Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr.”

Jag är besviken! Allting pekade mot att Viktor Frisk och Martina Haag hade kunnat bli århundradets kärlekssaga, men nu står vi här och konstaterar att det var för bra för att vara sant. Förda bakom ljuset av den osande, sexiga stämningen på deras respektive Instagram!

Som tur är så finns det många exempel på vänskapsrelationer som senare har övergått i kärlek, så man kan aldrig vara helt säker. Blir de inte ihop så skulle de säkert kunna vara ett riktigt dreamteam i På Spåret på SVT?

Martina har ju faktiskt vunnit programmet tidigare och bevisat att hon är oerhört klipsk. Viktor Frisk kanske inte kan lika mycket, men han har åkt väldigt mycket turnébuss runtom i Sverige och borde kunna dra på tian på vilken riksväg som helst. Jag vill iallafall se dem tävla tillsammans nästa säsong.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB