Startsida / Inlägg

Maria Montazamis förväntningar på en öde ö

av tramsfrans

Foto: Lotte Fernvall/Magnus Sandberg/Anders Deros

Förra veckan kom beskedet att Discovery+ har skickat ett antal svenska kändisar till en öde ö i Stilla havet. Maria Montazami, Lisa Ajax, Thomas Wassberg, Magdalena Graaf samt Mikael ”Soldoktorn” Sandström har lämnat alla moderna bekvämligheter bakom sig för att enbart överleva på vad naturen har att erbjuda!

Magdalena Graaf berättade på Instagram att hon snart ska iväg på sitt livs äventyr, och att det kommer vara tuffare än att segla över Atlanten. Livet på en öde ö kommer onekligen bli tufft, men det här verkar inte vara något som alla deltagare har förstått. I Maria Montazamis senaste inlägg på Instagram står hon i sin walk in closet och säger följande.

”Hallå där kära vänner. Nu är det så att jag ska åka på filminspelning i tre veckor, jag vet inte riktigt hur det här kommer gå. Iallafall så hoppas jag på sol och bad, god mat och fin härlig dryck, nya vänner och mycket skratt. Men jag återkommer om tre veckor så får vi se hur det har gått. Massor med somriga kramar till er alla! Kommer jag klara det här? Det får framtiden avvisa.”

Jag vet inte vem det var som sålde in idén att åka till en öde ö, men det känns som att det måste ha blivit någon miss i kommunikationen med Maria Montazami? Sol och bad kommer såklart att finnas, men den goda maten och de härliga dryckerna kommer troligtvis att lysa med sin frånvaro. Hela poängen med att åka till en öde ö är väl ändå att utsätta kroppen för prövningar och bevisa att man inte behöver god mat och dryck för att kunna leva?

Det är oklart när programmet har premiär, men det kan bli rolig underhållning eftersom deltagarna verkar ha helt olika förväntningar på vad som kommer hända. Magdalena Graaf är förberedd för sitt livs prövning, medan Maria Montazami ser fram emot semester med god mat och dryck. Nu återstår det att se vem som kommer klara sig bäst i det vilda!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB