Startsida / Inlägg

Zara Larssons pojkvänsavslöjande

av tramsfrans

Foto: Youtube

I höstas rapporterade jag att Zara Larsson hittat kärleken, men att hon inte ville ge några mer detaljer eftersom hon beslutat sig för att hålla relationen utanför rampljuset. Nu meddelar Zara att det inte längre är hemligt, och avslöjar att den lycklige är dansaren Lamin Holmén. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”I Mix Megapol på onsdagsmorgonen bekräftar världsstjärnan förhållandet när hon får en rak fråga om det är hennes pojkvän hon dansar med i videon.

– Ja, det är det. Det är inte hemligt, men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen för han är ju dansare professionellt och han gör ett fantastiskt jobb.”

Om det är någonting som artister gillar så är det att arbeta tillsammans med sina partners, och Zara är inte något undantag. Varför hyra in någon som låtsas kan vara ens pojkvän när man kan ha med sin riktiga pojkvän istället! Då sparar man både in på casting och tid!

”– Det var väldigt kul att spela in. Jag har alltid tänkt att jag vill separera det professionella och privata, men jag tyckte att det var en härlig grej, säger Zara Larsson i Mix Megapol.”

Jag antar att motsatsen till att hålla ett förhållande diskret är att dansa med sin partner i en musikvideo, så nu kan man lugnt säga att paret inte längre är särskilt hemliga. Enligt Zara har de dock varit tillsammans i över ett år, så det handlar knappast om någon tillfällig coronafling.

Om man klarat av 2020 med sin partner klarar man troligtvis av det mesta, så det är bara att gratulera Zara och Lamin. Det återstår att se om det blir några fler samarbeten mellan dem i framtida musikvideor, men det skulle som sagt spara en hel del tid och göra att kemin känns naturlig. Varför gå över ån efter vatten när man har det hemma!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB