Startsida / Inlägg

Zara Larsson har hittat kärleken

av tramsfrans

Foto: TT

Nu har det hänt igen! En svensk kändis har hittat kärleken, men tänker hålla det hemligt för omvärlden! Den här gången är det Zara Larsson som berättar att hon träffat en ny, men att det alltså inte kommer komma några detaljer om relationen. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Nu bekräftar hon i en intervju med Daily Mail att hon har en ny pojkvän. Men hon har beslutat sig för att hålla det nya förhållandet utanför rampljuset.

– Jag träffar någon, vi är väldigt lyckliga, vi har känt varandra i flera år, säger hon till den brittiska sajten.”

Det är alltså fortfarande oklart vem den nya kärleken är, förutom att Zara känt honom i flera år. Vid den här tiden förra året flirtade hon hejvilt med Benjamin Ingrosso på Instagram och kallade honom för ”en våt jävla dröm”, men det verkar alltså vara ett avslutat kapitel.

Att vara förtegen kring sitt privatliv kan stundtals ha vissa fördelar, vilket Zara nu verkar ha insett.

”– Vårt förhållande är superchill och privat, vilket är skönt, för mitt förra förhållande var väldigt offentligt. Det är gulligt för jag inser ju äldre jag blir att mitt liv inte behöver vara ett spektakel för andra människor.”

Zara ha onekligen rätt i att hennes förhållande med Brian Whittaker var en oerhört offentlig historia. De blev trots allt tillsammans genom Twitter efter att Zara publicerat en bild på honom och frågat hur han vill ha sina ägg tillagade på morgonen. Det var visserligen gulligt, men det var fem år sedan och nu har Zara insett att allt inte behöver äga rum inför öppen ridå på sociala medier. Många andra svenska kändisar som är betydligt äldre hade troligtvis mått bra av att få liknande insikter, men det kommer troligtvis inte hända!

Hur Zaras nya kille vill ha sina ägg tillagade på morgonen är i skrivande stund oklart. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB