Startsida / Inlägg

Viktor Frisks kryptiska återföreningsbesked

av tramsfrans

Foto: Christopher Schauz

Tidigare i höstas skakades Sverige av beskedet att musikundret Samir & Viktor går skilda vägar. Samir meddelade att han ville fokusera på sin mäklarutbildning, medan Viktor tonade ner allvaret i situationen och menade att det bara handlade om en paus på obestämd tid.

I en intervju med Hänt berättar nu Viktor Frisk mer om planen framöver, och att det inte är omöjligt att en återförening kommer äga rum.

”Vi har suttit i den där turnébussen och gjort mer än 80 spelningar på en sommar ibland och nu kanske man är redo för något nytt. Det är ju fas efter fas liksom. Men jag skulle inte säga att det är helt omöjligt att vi skulle kunna komma tillbaka om två år som en rolig grej. Jag kan aldrig säga aldrig om något.”

Pausbeskedet kom i mitten av oktober, och efter knappt två månader kommer nu Viktor med en eventuell öppning för en comeback inom en relativt snar framtid. När jag rapporterade om nedläggningsbeskedet i oktober så skrev jag att jag kunde satsa stora summor pengar på att duon kommer återförenas, och nu har Viktor till och med angett en tidsram på två år!

Som av en slump så tar en mäklarutbildning ungefär två år att slutföra. Det är oklart hur Samir skulle ställa sig till att hoppa in i turnébussen efter att ha pluggat för att kunna slippa just det, men Viktor har rätt i att man aldrig ska säga aldrig!

”– Folk tror att vi har bråkat men verkligen inte. Det var liksom fyra år sen vi ens hade ett gräl senast. Så det känns bra och det känns kul att vi går våra egna vägar just nu och att vi satsar på helt olika saker, säger han.”

Samir & Viktor har inte haft någon konflikt på fyra år. Att duon går åt helt skilda håll i livet tycker Viktor bara är roligt, och så sent som förra veckan var han med och startade en sociala medier-byrå. Tänk att både Samir & Viktor skaffar riktiga jobb som mäklare och sociala medier-expert!

Förhoppningsvis så kommer Samir & Viktors respektive karriärer gå tillräckligt bra så att de slipper göra 80 spelningar varje sommar. Dessutom får man inte glömma bort att även Samir & Viktor-fans åldras, och att barnen som tyckte att de var bra 2015 kommer vara tonåringar eller vuxna om två år och ha nya idoler. Inte ens Samir & Viktor-fans är immuna mot åldrande!

2019 meddelade Samir Badran att han vill sluta vara kändis, och skaffa ett vanligt jobb inom två år. Ett sånt löfte känns svårt att kombinera med en Samir & Viktor-återförening, men man ska aldrig säga aldrig! Så sent som i februari friade Samir till sin flickvän i direktsänd tv på Talang, så han verkar fortfarande gilla viss medial uppmärksamhet. Hoppet (eller hotet) om en återförening lever alltså fortfarande i allra högsta grad!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB