Startsida / Inlägg

Hide and seek med Jocke och Jonna

av tramsfrans

Foto: Dplay

Har du längtat efter ännu ett tv-program med Jocke och Jonna Lundell? Isåfall har jag underbara nyheter! ”Hide and seek” kallas Jocke och Jonnas senaste påhitt, som går ut på att skrämma livet ur influencers. I ett pressmeddelande från Dplay kan man läsa följande:

”Jocke och Jonna bjuder in 24 av våra största influencers till ett kusligt slott för att tävla i Sveriges läskigaste kurragömma. Bland hemska hemligheter, en galen familj och fyra skräckfyllda våningar.” 

Tidigare i år arrangerade Jocke och Jonna Sveriges mest bevakade kurragömma på Youtube. Det programmet hette just Kurragömma, medan det nya programmet alltså ska heta samma sak fast på engelska. Varför ändra på ett vinnande koncept!

Allt är dock inte likadant, eftersom tanken är att det ska vara skräckfyllt och obehagligt att vara med den här gången!

24 influencers som befinner sig på ett slott samtidigt låter onekligen som en läskig upplevelse. Bland deltagarna återfinns bland annat Sean Banan, Robin Bengtsson, Ellen Bergström, Angelica Blick och Greekazo, så man kan minst sagt säga att definitionen av ”influencer” är aningen oklar. Ellen Bergström och Angelica Blick i all ära, men Sean Banan är kanske inte den första man kommer att tänka på när man hör någon säga influencer.

Vinner man kurragömmaleken får man 200.000 kronor. Precis som i Jocke och Jonnas andra tv-program ”Splash” så slipper vinnaren skänka bort något till välgörande ändamål och får behålla allt själv! Om det är någonting som influencers gillar så är det pengar, så prissumman kommer troligtvis motivera många av deltagarna till att göra sitt allra bästa.

Det finns många sätt att skrämma andra människor på, och influencers är troligtvis väldigt lättskrämda. Det räcker säkert med att ropa ”Reklamombudsmannen” för att många ska skrika rätt ut i panik. Bara ett litet tips från min sida!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB