Startsida / Inlägg

Victoria Silvstedt blir vatten-ambassadör

av tramsfrans

Jag har tidigare konstaterat att svenska kändisar är besatta av vatten, och att det är årets absolut trendigaste dryck att bli fotad med. Benjamin Ingrosso dricker helst sitt italienska favoritvatten Acqua Panna, och i våras så besökte Blondinbella en restaurang där de bjöd på 26 olika sorters vatten.

Victoria Silvstedt har dock tagit vattentrenden ännu ett steg längre, och blivit ambassadör för ett vattenmärke från Åre! På Instagram berättar Victoria mer om den nya dunderprodukten.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans. Born in the snö! För några veckor sedan skojade jag om att det snart kommer bli inne bland kändisar att sälja sin egen is, och nu står det klart att jag var något på spåren! Snö blir faktiskt till vatten när det smälter, så varför inte sälja svenska snörester på flaska nere på kontinenten med Victoria Silvstedt som ambassadör? Jättebra idé om ni frågar mig!

På något sätt så känns det ironiskt att vattendrickare alltid vill ha det vatten som känns mest exotiskt. I Sverige tycker många att det känns lyxigt att dricka Evian och San Pellegrino, medan man i Frankrike uppenbarligen försöker lansera svenskt vatten som det absolut härligaste på jorden. Hur svårt ska det egentligen vara att dricka det vatten som är lättast att få tag på där man befinner sig?

Att man vill dricka vatten på flaska är lätt att förstå om man bor i ett land där kranvattnet inte håller lika hög kvalité som i Sverige, men det är oklart varför man måste dricka svenskt fjällvatten om man är i Frankrike.

Jag slutade äta snö förhållandevis sent när jag var liten, och enligt vad jag kan minnas så var det inte jättegott mot slutet. Förhoppningsvis så smakar Victoria Silvsteds nya vatten bättre än min barndoms snöhögar!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB