Startsida / Inlägg

Blondinbella och 26 sorters vatten

av tramsfrans

Italy is a good place for Easter ?

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Jag vet att det kanske är svårt att gissa sig till, men Blondinbella har varit utomlands i helgen! Positano! Att döma av Bellas storys så har det varit mulet hela helgen, men det spelar ingen roll när man mest fotar matbilder och berättar hur gott det är med pasta. Bella bloggar:

”På kvällen väntade en middag på Casa Angelina. Det var en av de bästa restaurangerna jag varit på i mitt liv. Fantastisk byggnad, avsmakningsmeny med pasta och skaldjur, 26 sorters vatten att välja på, en olivolja som fick mig gråtfärdig och det bästa av allt. Istället för att en ostvagn rullades ut efter efterrätten så kom det en CHOKLADVAGN. Herregud!”

26 sorters vatten! Bra och rimlig mängd dryckesalternativ. Ni vet ju hur det är när man själv går på restaurang och ivrigt bläddrar fram till vattensidorna i menyn, och upptäcker att det bara finns två sorter att välja mellan. Med eller utan bubblor! Den besvikelsen önskar jag inte ens min värsta fiende.

Eftersom jag själv har oerhört svårt att ta beslut så tycker jag mest det låter jobbigt att behöva välja mellan 26 olika sorters vatten? Jag kan knappt bestämma mig för vad jag ska äta och brukar be kyparen att komma tillbaka senare, och att då dessutom behöva ta ställning till vilket sorts vatten man ska dricka till maten hade blivit för mycket.

För övrigt så har jag en spaning, och det är att pasta onekligen är svenska kändisars favoriträtt 2018? Det började med att Benjamin Ingrosso tjatade om det varenda sekund han blev filmad i Wahlgrens värld, och nu tjatar ALLA om hur gott det är med pasta. Alltså ungefär som att det vore något nytt och spännande? Tänk att svenska kändisar äntligen har fått upp ögonen för något så enkelt, gott och lättlagat! Vem var det som skvallrade?

Nu återstår det att se om vatten kommer bli svenska kändisars favoritdryck under året som kommer. Mycket talar faktiskt för det! Det är lättillgängligt, funkar till många olika tillfällen och är dessutom oerhört nyttigt och kalorisnålt. Kändisvatten är det nya kändisvin. Kom ihåg var ni hörde det först!

Taggar Blondinbella
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB